Ένα δημιουργικό δώρο που θα φέρει πολλά παιδικά χαμόγελα - AllYou.gr

Search

Ένα δημιουργικό δώρο που θα φέρει πολλά παιδικά χαμόγελα

Πιάσε με το παιδί σου τους μαρκαδόρους και δημιουργήστε μια όμορφη αφίσα που θα ενισχύσει το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

> ΠΑΙΔΙ ::
11 Δεκεμβρίου 2016

Αυτές τις γιορτές, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και παράλληλα να προσφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Πως; Μα με την Super Χρωμοαφίσα.

Πρόκειται για μια καινούρια δημιουργική απασχόληση που προσκαλεί τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό έργο τέχνης. Πρόκειται για μία μεγάλη (70x100cm) αφίσα χρωματίσματος με την οποία τα παιδιά μπορούν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν παρέα, για πολλές ώρες, ξεχνώντας τα tablet και την τηλεόραση.

Η  Super Χρωμοαφίσα είναι ιδανική για να μπει σε κορνίζα και να διακοσμήσει τον τοίχο του παιδικού δωματίου. Σχεδιάζεται και τυπώνεται στην Ελλάδα με οικολογικά μελάνια (Soya-based ink), σε χαρτί σύμφωνα με το πρότυπο αειφορικής δασικής διαχείρισης FSC και αλουμίνια (Processless), χωρίς χημικά.

Κυκλοφορεί από το Fantastick.gr σε 4 θέματα: Χριστούγεννα, Βυθός, Παραμύθι, Διάστημα, και αποτελεί ιδανικό δώρο για την περίοδο των εορτών μιας και με την αγορά κάθε  Super Χρωμοαφίσα το ποσό των 0,10€ προσφέρεται στο Χαμόγελο του Παιδιού. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!