Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Το Peter Pan on Ice θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους

Η πρεμιέρα της πιο φαντασμαγορικής παράστασης της χρονιάς έρχεται στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.



Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος μας ήρωας που μένει για πάντα παιδί, έρχεται στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα σε μια φαντασμαγορική παράσταση στον πάγο με τους περίφημους Russian Ice Stars! Η μεγάλη πρεμιέρα είναι στις 14 Δεκεμβρίου, στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Η πελώρια παγοπίστα - 800 τμ!- θα εντυπωσιάσει τους θεατές και θα υποδεχτεί εκτός από τον Πίτερ Παν, την Τίνκερμπελ, τον Κάπτεν Χουκ και όλους τους υπέροχους χαρακτήρες που έπλασε η φαντασία του συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι!  Ο εξοπλισμός και τα σκηνικά θα επιτρέπουν την παρακολούθηση του έργου σε διάταξη 360Ο , δηλαδή η απόλαυση θα είναι εγγυημένη σε όποιο σημείο και αν κάτσει κανείς, στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.

peterpan3.jpg

Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των Russian Ice Stars αποτελείται από εξήντα συντελεστές και  κορυφαίους χορευτές, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοι σε εθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο. Ειδικά για τη θεαματική χορογραφία του Πίτερ Παν στον πάγο, η ομάδα συνέπραξε με τον σπουδαίο Ιταλό χορογράφο Cavalieri Giuseppe Arena, τον καλλιτέχνη που χορογράφησε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006, ενώ η ξεσηκωτική πρωτότυπη μουσική είναι του διάσημου –επίσης Ιταλού– συνθέτη Silvio Amato.

Μαζί με τους καταπληκτικούς χορευτές στον πάγο, ο Χρήστος Φερεντίνος στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού «Κουρσάρου Μπομπ» θα μεταδίδει συνεχώς δημοσιογραφικά ρεπορτάζ απο τη «Χώρα του Ποτέ», ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθούν το παραμύθι που για πάνω από 100 χρόνια συντροφεύει όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στις νεράιδες και στην ανημελιά του αγοριού που ποτέ δεν ήθελε να μεγαλώσει.

Από τις καμινάδες του Λονδίνου και το σπίτι της οικογένειας Ντάρλιγκ ως το πειρατικό του Κάπτεν Χουκ και τον καταυλισμό της Τάιγκερ Λίλι, η παράσταση είναι ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τη Χώρα του Ποτέ, γεμάτο ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, ξιφομαχίες, φλεγόμενα χούλα χουπ – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει! Εξασφάλισε εισιτήρια καλώντας το 2111010099,  στα καταστήματα Public, Seven Spots, media markt και στο www.viva.gr.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ