Μια κάμερα παρακολουθεί τα ελάφια του Άη Βασίλη! - AllYou.gr

Search

Μια κάμερα παρακολουθεί τα ελάφια του Άη Βασίλη!

Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τη ζωντανή εικόνα που δείχνει τα ελάφια του έλκηθρου να ετοιμάζονται για το γύρο του κόσμου.

> ΠΑΙΔΙ ::
14 Δεκεμβρίου 2016

Τα παιδιά μπορεί να έχουν πολλές απορίες για τα Χριστούγεννα και το πως ο Άη Βασίλης κάνει αυτό το ταξίδι στον κόσμο για να μοιράσει τα δώρα του. Και δεν υπάρχει πιο απολαυστικός τρόπος από το να τους απαντάς με δημιουργικούς τρόπους και να τους εξάπτεις τη φαντασία τους.

Να, για παράδειγμα, όταν σε ρωτάνε πως μοιάζουν τα ελάφια που σηκώνουν το έλκηθρο, εσύ μπορείς να τους δείξεις τη ζωντανή εικόνα του Reindeercam.  Μπορεί να μη βρίσκεται στο... επίσημο σπίτι του Αγίου, αλλά είναι εντυπωσιακά όσα δείχνει και θα εξάψουν την παιδική φαντασία. Χιόνια, ελάφια και φυσικά κάποιες ώρες της ημέρας, ο ίδιος ο Άη Βασίλης κάθεται κοντά στο τζάκι και μιλάει με τους θεατές. 

Το Reidneercam, το τρέχει μια εταιρεία που "δεν φοβάται να πει καλά Χριστούγεννα" σύμφωνα με την περιγραφή της στο Facebook. Έτσι, εκτός από τα ελάφια που προφανώς μπορεί κανείς να δει δωρεάν απλά πατώντας play, υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που έχουν το τίμημα τους, όπως η λίστα με ονόματα παιδιών που υπήρξαν καλά τον περασμένο χρόνο. Για να περάσει το όνομα του δικού σου παιδιού, θα χρειαστεί είτε να κάνεις μια δωρεά 2 δολαρίων είτε να στείλετε γράμμα σε συγκεκριμένη διεύθυνση - η απάντηση κοστίζει 4 δολάρια. Επίσης, υπάρχει και το Nice List Club. Αφού πληρώσεις 20 δολάρια, ο Άη Βασίλης στέλνει ένα πακέτο και διαβάζει ζωντανά το όνομα του παιδιού που γράφτηκε στο Club.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!