2 νέες παραστάσεις έρχονται στο κουκλοθέατρο της οικογένειας Σοφιανού - AllYou.gr

Search

2 νέες παραστάσεις έρχονται στο κουκλοθέατρο της οικογένειας Σοφιανού

«Τα μαγικά ξόρκια» και «Ο βασιλιάς βάτραχος». καταυθάνουν στην Puppeteria που αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους.

> ΠΑΙΔΙ ::
06 Ιανουαρίου 2017

Εδώ και μερικούς μήνες, η Νέα Σμύρνη έχει υποδεχτεί το νέο στέκι της οικογένειας Σοφιανού, την "Puppeteria". Αυτός ο ιδιαίτερος χώρος καλλιτεχνικής έκφρασης, παρουσιάζοντας μοναδικά έργα κουκλοθέατρου για παιδιά αλλά και με πραγματοποιώντας καλλιτεχνικά του εργαστήρια, κέρδισε μικρούς και μεγάλους και έτσι συνεχίζει δυναμικά και τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμενα, κάνει ποδαρικό στο 2017 με δύο νέες παραστάσεις: «Τα μαγικά ξόρκια» και «Ο βασιλιάς βάτραχος». Ακολουθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες!

ΚΥΡΙΑΚΗ   8/01 & ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01    

«ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ»
 

xorkia.jpg
 

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γέρο βασιλιάς, όταν εμφανίζεται ο κακός μάγος Φον Κατσούφιους στο παλάτι. Πώς θα μπορέσουν ο Σκούφης κι ο Φάνης να ξεφορτωθούν τον μάγο και το επικίνδυνο βιβλίο με τα ξόρκια;  Μια πολύ έξυπνη φάρσα που με την βοήθεια των παιδιών θα δώσει την τέλεια λύση.

Διάρκεια: 45’

Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά από 3 ετών και πάνω

Γενική είσοδος 6 ευρώ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/01 & ΚΥΡΙΑΚΗ 29/01    

 « Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ»

basilias.jpg

Η πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα έχει φτάσει πια σε ηλικία γάμου και ο βασιλιάς την πιέζει να παντρευτεί. Για κείνη, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί. Αγαπά το γέλιο και τα παιχνίδια. Σε έναν από τους περιπάτους της στο μαγεμένο δάσος πέφτει η αγαπημένη χρυσή της σφαίρα μέσα στο πηγάδι. Μέσα από το πηγάδι βγαίνει ο μαγεμένος πρίγκιπας Αλέξης, τον οποίο η κακιά μάγισσα έχει μεταμορφώσει σε βάτραχο. Ο μόνος τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι να κλάψει γι' αυτόν η πριγκίπισσα. Πώς θα γίνει όμως αυτό, εφόσον εκείνη δεν κάνει τίποτ' άλλο παρά να γελά; Θα λυθούν τα μάγια μέχρι τη μέρα του γάμου με τη βοήθεια του Σκούφη και των παιδιών;

Διάρκεια: 55’

Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά 4-10 ετών

Γενική είσοδος 6 ευρώ

 

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων.  Για κράτηση τηλεφωνήστε στο 2109328191, είτε επικοινωνήστε με μήνυμα στη σελίδα του fb.



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!