Λίγο μασάζ θέλει το μωράκι σου; - AllYou.gr

Search

Λίγο μασάζ θέλει το μωράκι σου;

Πώς να το κάνεις, τι χρειάζεται και πόσο ωφελεί.

> ΠΑΙΔΙ ::
20 Απριλίου 2017

Το ξέρεις ότι το μωράκι σου έχει ανάγκη από μασάζ; Πώς θα του το κάνεις; Θα το μάθεις στις Ομάδες Βρεφικού Μασάζ, του Irois, που απευθύνονται σε μαμάδες και μπαμπάδες με μωρά έως 12 μηνών!

Τα οφέλη του είναι πολλά και τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έρευνες και γονείς που το έχουν δοκιμάσει το επιβεβαιώνουν.

Είναι ένας όμορφος τρόπος να χαλαρώσεις και να αλληλεπιδράσεις με το μωρό σου τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά και να του προσφέρεις μια όμορφη εμπειρία αγγίγματος διεγείροντας όλες τις αισθήσεις του και ανακαλύπτοντας όλα τα μέρη του σώματός του.

Επιπλέον, το βρεφικό μασάζ προσφέρει ανακούφιση σε πόνους (κολικούς, δυσκοιλιότητα, δοντιών κλπ) και ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ σας αφού συνδυάζει την οπτική και σωματική επαφή.

Βοηθά τα βρέφη να ηρεμούν και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για βρέφη που γεννήθηκαν πρόωρα ή είχαν έναν εργώδη τοκετό να αντιμετωπίσουν.

Το βρεφικό μασάζ δεν είναι κάτι καινούριο, έχει τις ρίζες του απλωμένες σε πολλούς λαούς σε διάφορες χώρες εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Αποτελεί μια όμορφη συνήθεια που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά και ενισχύει το δέσιμο της οικογένειας, μιας και μπορεί να γίνεται από όλα τα μέλη σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας.

Το βρεφικό μασάζ είναι κατάλληλο για όλα τα βρέφη και προσκαλούμε όλους τους γονείς με τα μωρά τους, να το δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα οφέλη του.

Μια ομαδική τάξη βρεφικού μασάζ είναι διασκέδαση και αναζωογόνηση!

Πληροφορίες:

IROIS, πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας με ολιστική προσέγγιση για κάθε οικογένεια.
Αλεξιουπόλεως 1 & Λ. Βουλιαγμένης Αργυρούπολη, Αθήνα 16452 | 2114013649 I 6970678817, www.irois.gr



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!