Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Παρουσίαση του βιβλίου «Το όνειρο του μάγου Τέρη Ξεφτέρη»

Ολοκαίνουριο, από τη Λένα Τερκεσίδου και τις εκδόσεις Μίνωας



Το Σάββατο κατά τη 1 το μεσημεράκι θα πάρω τις φίλες μου και τα παιδιά μας και θα κατέβουμε στο κέντρο της πόλης. Τι θα κάνουμε εκεί;

Θα παρακολουθήσουμε και θα συμμετάσχουμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Λένας Τερκεσίδου «Το όνειρο του μάγου Τέρη Ξεφτέρη», που γίνεται στον Ιανό (Σταδίου 24).

Εκτός από τη συγγραφέα θα μας περιμένει και η ομάδα Σβούρες που με τον δικό της παιχνιδιάρικο τρόπο θα γνωρίσει σε όλα τα παιδιά 3-6 ετών τον μάγο Τέρη Ξεφτέρη και την παρέα του, και μέσα από διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι να μπορέσουν να μάθουν πώς γίνονται τα μαγικά του φίλτρα, τα ξόρκια και οι συνταγές του.

Ποιος είναι αυτός ο μάγος, θα μου πείτε!

Ο μάγος με το όνομα Τέρης Ξεφτέρης ζούσε στην Πολιτεία των Αλχημιστών και πήγαινε στη Μεγάλη των Μάγων Σχολή. 
Είχε μεγάλο ταλέντο να φτιάχνει μαγικά φίλτρα, με σκοπό να σώσει τους ανθρώπους από σοβαρές αρρώστιες, αλλά ήταν και πολύ καλός στο σκουπόσφαιρο. 
Το όνειρό του ήταν να γίνει ο πιο διάσημος παίχτης, ώστε όλοι να τον θαυμάζουν.

Τι θα συμβεί όμως όταν στο μαγοπρωτάθλημα ο αντίπαλός του, ο Κοραξόν, τον τραυματίσει πολύ άσχημα; Πώς θα του φερθούν εκείνοι που προηγουμένως έδειχναν ότι τον λατρεύουν; Θα βρει τρόπο ο Τέρης Ξεφτέρης ώστε να αναγνωριστεί η αξία του και να γίνει αγαπητός σε όλη την πολιτεία; Θα πραγματοποιήσει το όνειρό του;

Το βιβλίο φέρει την υπέροχη εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου και την υπογραφή της συγγραφέα Λένας Τερκεσίδου, που έχει γράψει πολλά βιβλία ενώ παράλληλα (και συμπληρωματικά θα έλεγα) είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος (Master του Πανεπιστημίου Middlesex της Αγγλίας) και σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Ελάτε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι με ποιον τρόπο μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της στις σελίδες των βιβλίων και τι μαγικά φίλτρα μας έχει ετοιμάσει!

 


 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.