Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

21 Σεπτεμβρίου έρχονται οι φατσούλες!

"Emoji, Η Ταινία", την περιμέναμε πώς και τι.



"Μαμά, να βάλω μία φατσούλα; Σε παρακαλώ!". Αυτή είναι μία από τις συχνότερες φράσεις που ακούω από την κόρη μου μέσα στην ημέρα. Παίρνει το κινητό μου, μιλάει με φίλες της στο Messenger - μεγαλύτερες αυτές, έχουν και δικό τους κινητό- και η οθόνη γεμίζει emojis! Κλασικά, μετά μου ανακοινώνει ότι μου κατέβασε και μερικές καινούριες, τέλειες. Με φροντίζει το παιδί μου.

Τα αγαπημένα μου, και της, emojis βγαίνουν και σε... μεγαλύτερη οθόνη τώρα αφού έγιναν ταινία από την Columbia Pictures και την Sony Pictures Animation!

Το "Emoji, η Ταινία" ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη.

Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης.

Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications -το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο-, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.

image006.jpg

Οι βασικές φωνές που θα ακούσουμε:

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Μακαλιάς δανείζει τη φωνή του στον… εκφραστικό και ταλαιπωρημένο Τζιν (Gene), που δεν μπορεί να κρατήσει μια σταθερή έκφραση στο πρόσωπό του, όπως είθισται για τα emojis!

Στην παρέα του, η τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου στο ρόλο της Ακίκο Γκλίτερ (Akiko Glitter), οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Πάνος Σουρούνης ως Πορτιέρης Μνήμης (Ram Tech Bouncer) και Γαρίδα (Shrimp) και Μαίρη Ρετσίνα με διπλό ρόλο ως Σπαμ (Spam) και Αγγελούδι (Angel) και ο κωμικός Jeremy στο ρόλο του Τράβις (Travis), που δεν είναι emoji, αλλά ένα κανονικό αγόρι.  

Ποπ κορν, πορτοκαλάδα και είμαστε έτοιμες! :)

Πληροφορίες:

- Από τις 21 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

- Διάρκεια: 86’ 

 



 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Μοντεσσόρι στο σπίτι: 14 ανοιξιάτικες δραστηριότητες που θα λατρέψουν τα παιδιά

Αξιοποιήστε στο μάξιμουμ με τα παιδιά την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

ΠΑΙΔΙ

5 φορές που οι γονείς δεν πρέπει να πουν «ναι» στα παιδιά τους

Πώς να πείτε στα παιδιά σας όχι, όταν είναι εντελώς απαραίτητο

ΠΑΙΔΙ

Φράσεις και συμπεριφορές που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε στην ανατροφή των παιδιών σας

Τι να αποφύγετε οπωσδήποτε στον τρόπο που μεγαλώνετε τα παιδιά σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;