Γιατί οι έφηβοι έχουν κολλήσει με το Sayat.me; - AllYou.gr

Search

Γιατί οι έφηβοι έχουν κολλήσει με το Sayat.me;

Το νέο app που εγκυμονεί κινδύνους.

> ΠΑΙΔΙ ::
20 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εάν έχεις παιδί στην εφηβεία και δεν ξέρεις τι είναι το sayat.me, οφείλεις να το μάθεις. Μπορείς να ρωτήσεις απλά το παιδί σου. 

Εγώ να σου πω ότι η νέα αυτή εφαρμογή έχει πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες και κάθε μέρα γίνονται μέσω αυτής πάνω από ένα εκατομμύριο comments!

Η τελευταία μανία των εφήβων τούς έχει κάνει να ζητάνε από φίλους, συμμαθητές και άλλους, βασικά από τον οποιονδήποτε, ανώνυμα σχόλια για το ποια είναι η γνώμη τους για τους ίδιους.

Ανώνυμα. Πες μου ανώνυμα τι πιστεύεις για μένα. 

Είσαι όμορφη, είσαι χάλια, το αγόρι σου σε απατάει, και άλλα τέτοια σχόλια μπορούν να κάνουν έναν έφηβο να καταχαρεί ή να πέσει στα πατώματα από κατάθλιψη.

Η εγγραφή είναι δωρεάν, τους παίρνει μόλις 20 δευτερόλεπτα για να γραφτούν και ενώ οι χρήστες πρέπει να είναι 18 και άνω μπορούν να πάρουν μέρος και 16χρονοι εφόσον έχουν την έγκυρη άδεια από τον κηδεμόνα τους. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στην ηλικία, γεγονός που επιτρέπει και σε έναν 12χρονο να γραφτεί άνετα.

Δεν υπάρχει λόγος τρομοκρατίας. Απλά πρέπει να ξέρεις ότι σε αυτές τις ηλικίες η γνώμη των άλλων είναι ό,τι σημαντικότερο για την αυτοεικόνα τους. Είναι σχεδόν όλη τους η ζωή.

Οπότε καλό είναι να γνωρίζεις τι γίνεται, και απλά να είσαι εκεί. Διακριτικά αλλά εκεί.   
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!