«Ταξιδεύοντας και ανακαλύπτοντας την ομορφιά των ανθρώπων»  - AllYou.gr

Search

«Ταξιδεύοντας και ανακαλύπτοντας την ομορφιά των ανθρώπων» 

Σειρά δράσεων από το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθήνας.

> ΠΑΙΔΙ ::
13 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Το μοίρασμα, η ανταλλαγή, η χαρά και η μετουσίωση της επαγγελματικής πείρας 77.000 περιστατικών, όχι μόνο από την πλευρά του ειδικού αλλά κυρίως του ανθρώπου: Αυτός είναι ο στόχος του Κ.ΠΨ.Υ. Αθήνας που συμπληρώνει 50 χρόνια. 

Με αφορμή αυτή την επέτειο, διοργανώνει μια σειρά δράσεων από τις 20 έως και τις 26 Νοεμβρίου 2017, στο χώρο του (Ηπείρου 17, περιοχή Μουσείο, Αθήνα), σε επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διαδραστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. 

Σου φαίνονται μήπως περίεργα αυτά που σου λέω γιατί δεν ξέρεις τι είναι το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής (Κ.ΠΨ.Υ.) Αθήνας; 

Μάθε, λοιπόν, ότι είναι ένα εξειδικευμένο διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο, που φροντίζει για την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και την προαγωγή της λειτουργικότητας των οικογενειών. 

Oι ειδικοί επιστήμονες του Κ.ΠΨ.Υ. επιμένουν, όχι απλώς να αντιμετωπίζουν ψυχοθεραπευτικά, τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών, αλλά να αναζητούν και να αναδεικνύουν την κρυμμένη ομορφιά των ανθρώπων και την τρυφερότητα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αξίζει να μάθουμε τι έχουν αποκομίσει αυτοί οι άνθρωποι του Κέντρου τόσα χρόνια μελετώντας την ανθρώπινη ψυχή και την ελληνική οικογένεια, είτε έχουμε παιδιά είτε όχι. Εξάλλου, όλοι κάποτε υπήρξαμε παιδιά, ένα κομμάτι της ζωής μας που μας έχει καθορίσει. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!