Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε το COCO - AllYou.gr

Search

Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε το COCO

Από τις 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους, από τη Feelgood.

> ΠΑΙΔΙ ::
07 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αυτή η ταινία αναμένεται να γίνει μία από τις αγαπημένες μας! Το COCO είναι μια πολύχρωμη περιπέτεια που τιμά τις μεξικάνικες παραδόσεις και μας ταξιδεύει στην πολύβουη Χώρα των Ζωντανών αλλά και στη μαγική Χώρα των Προγόνων με όχημα τη μουσική ή ακόμα καλύτερα την αγάπη για τη μουσική.

Μια ταινία που γιορτάζει την αξία και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κάθε οικογένειας, όπως ρίζωσε κάποτε και όπως ανθίζει με κάθε νέο μέλος της, με ένα πρωτότυπο μωσαϊκό αξέχαστων χαρακτήρων, που υφαίνουν όλοι μαζί μία συγκινητική, ξεκαρδιστική και, όπως μας έχει συνηθίσει το φιλόδοξο στούντιο, καθηλωτική ιστορία.
 

Coco_mesa.jpg


Τι γίνεται στην ιστορία;

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.
 

Coco_mesa1.jpg


Μια γιορτή που τιμά την οικογένεια και την τέχνη του να μένεις αξέχαστος

«Το COCO έχει να κάνει με ένα 12χρονο αγόρι που έχει μεγάλα όνειρα» λέει ο σκηνοθέτης Lee Unkrich. «Έχει να κάνει με μία οικογένεια που παλεύει για τα προς το ζην με παραδόσεις και πολλή αγάπη. Αυτό που έχει το πιο ενδιαφέρον στην ταινία είναι ότι αυτό το αγόρι θα μπορούσε να είναι ο γιος μου. Η οικογένεια θα μπορούσε να μένει στο διπλανό σπίτι. Η γλυκιά, αυταρχική γιαγιούλα που επιμένει να φας όλο σου το φαγητό θα μπορούσε να είναι η γιαγιά σου. Υπάρχει κάτι το οικείο για όλους μας σ’ αυτή την ιστορία. Αυτό την κάνει πολύ ξεχωριστή».
 

Coco_afisa.jpg


Και μια ωραία έκπληξη! 

Πριν από το COCO θα προβάλλεται η μικρού μήκους ταινία "Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ".

Ο αξιολάτρευτος χιονάνθρωπος Όλαφ (Πάνος Μουζουράκης) ενώνει τις δυνάμεις του με τον Σβεν σε μια κεφάτη αποστολή, στη νέα ταινία μικρού μήκους της Walt Disney Animation Studios «Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ».  
 

 

 

 


 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!