Δες πώς γίνεται το κεφάλι ενός μωρού όταν γεννιέται - AllYou.gr

Search

Δες πώς γίνεται το κεφάλι ενός μωρού όταν γεννιέται


Η φωτογραφία που έγινε viral για κάτι απολύτως φυσιολογικό

> ΠΑΙΔΙ ::
22 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μπορεί για μια γυναίκα να είναι μια απίστευτη εμπειρία ο τοκετός, και για ένα μωρό όμως είναι μια μικρή περιπέτεια μέχρι να γεννηθεί.

Όταν έρθει η ώρα πρέπει να περάσει μέσα από το μητρικό κανάλι για να βρεθεί στο φως και να καλωσορίσει τη ζωή. Και αυτό δεν είναι εύκολο.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην Daily mail έκανε το γύρο του κόσμου γιατί ήταν άκρως ασυνήθιστη. Για το κοινό, γιατί για τους γιατρούς ήταν ό,τι πιο φυσιολογικό.

kefali_morou_mesa.jpg

Η φωτογραφία, που δείχνει πώς γίνεται το κεφάλι ενός νεογέννητου και αποδεικνύει πόσο εύπλαστο είναι το κρανίο του, τραβήχτηκε από την φωτογράφο Kayla Reeder η οποία ειδικεύεται σε φωτογραφήσεις τοκετών και νεογέννητων. 

Ο μικρούλης είναι ο Graham ο οποίος βγήκε σε πλάγια θέση, κάτι που σήμαινε ότι η μαμά του έπρεπε να σπρώξε αρκετά για να βγει το μωρό της με αποτέλεσμα το κρανίο του να παραμορφωθεί και να πάρει κωνικό σχήμα.

Η φωτογράφος εν προκειμένω πέτυχε τη στιγμή, όπως συνηθίζουμε να λέμε, καθώς λίγο μετά το σχήμα του κεφαλιού του μωρού επανήλθε στα φυσιολογικά του. 

Μια φωτογραφία που δεν έρχεται να μας τρομάξει παρά μόνο να μας θυμίσει το μεγαλείο της φύσης που προνοεί. Πραγματικά αξιοθαύμαστο. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!