Κοιμόμαστε μια νύχτα στο μουσείο; - AllYou.gr

Search

Κοιμόμαστε μια νύχτα στο μουσείο;

Στις 10 Μαρτίου, Museum Sleepover στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

> ΠΑΙΔΙ ::
23 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Η επίσκεψη σε ένα μουσείο δεν είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία. Μπορεί να γίνει πολύ βαρετή και κουραστική τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς που τα συνοδεύουν. 

Από την άλλη, όταν τα μουσεία εκσυγχρονίζονται, φιλοξενούν υπέροχες εκθέσεις, γίνονται εκεί ζωντανές ξεναγήσεις και δρώμενα, η επίσκεψη σε ένα μουσείο μπορεί να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία!

Σκέψου τώρα να προτείνεις στο παιδί σου όχι μόνο να πάτε σε μουσείο αλλά να περάσετε εκεί ένα βράδυ!

Αυτό ακριβώς θα γίνει στις 10 Μαρτίου στο Ίδρυμα Θεοχαράκης: museum sleepover. Πρόκειται για μια δράση που στοχεύει στη μύηση και εξοικείωση των παιδιών με τους μουσειακούς χώρους και τη θεματολογία της τρέχουσας έκθεσης, εν προκειμένω "Κωνσταντίνος Βολανάκης: Ο πατέρας της ​ελληνικής ​θαλασσογραφίας".

Τα παιδιά ξεναγούνται στην έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα από μουσειοπαιδαγωγούς και βιώνουν ​​μία μοναδική νυχτερινή εμπειρία, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης.

* ​​Ξεκινά στις ​​18:00 το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώνεται στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.
​​

* Απευθύνεται σε ​παιδιά 8-12 ετών και γονείς 

* Κόστος συμμετοχής: 80€ (περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διανυκτέρευση, δείπνο, πρωινό, καθώς και εκπλήξεις)

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής, να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax: 210-3611647 καθώς και να έχει γίνει προαγορά.

​* Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής πάτησε εδώ!​

Ίδρυμα B & M Θεοχαράκη:

Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν, Αθήνα

T.  210 3611206 
W. www.thf.gr
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!