Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Ένα τέρας και ένα παπάκι μάς περιμένουν να γνωριστούμε

Μέσα από μία διαδραστική παράσταση των εκδόσεων Μάρτης.



Εάν έχεις παιδάκι, -α άνω των 3 ετών, για αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου σου έχω μια πολύ ωραία και διασκεδαστική πρόταση. Να πάτε να γνωρίσετε από κοντά ένα τέρας και ένα παπάκι! Ωραίο δεν ακούγεται;

Οι αγαπημένες μας εκδόσεις Μάρτης και το βιβλιοπωλείο Little Book θα μας περιμένουν στις 12:00 στη διαδραστική παράσταση "Ο Πετίτ το τέρας" με τις ηθοποιούς Κωνσταντίνα Τσιτσία-Γεωργαντά και Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά.

Η παράσταση είναι βασισμένη στα βιβλία της πολυβραβευμένης εικονογράφου, συγγραφέα, τραγουδίστριας και συνθέτριας από την Αργεντινή ISOL, «Ο Πετίτ το τέρας» και «Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι».
 

Ο Πετίτ, το τέρας

Petit_book.png

Ο Πετίτ είναι καλό παιδί όταν παίζει με τον σκύλο του. Ο Πετίτ είναι κακό παιδί όταν τραβάει τα μαλλιά των κοριτσιών. Πώς γίνεται ένα τόσο καλό παιδί να κάνει μερικές φορές τόσο άσχημα πράγματα; Ο Πετίτ δεν ξέρει τι να απαντήσει…

Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι
 

papaki.jpg
 

Ένα ευφάνταστο βιβλίο-παιχνίδι, ένα αναδιπλούμενο βιβλίο από σκληρό χαρτόνι, που διαβάζεται και από τις δύο όψεις. Στη μία όψη το μικρό αγόρι περιγράφει τη φιλία του με το παπάκι, ενώ στην άλλη το παπάκι αφηγείται τις ευχάριστες στιγμές που περνάει με τον φίλο του.

Ένα υπέροχο βιβλίο για μικρά παιδιά, που αβίαστα και με παιγνιώδη τρόπο ενθαρρύνει την κατανόηση για τον άλλο και ενισχύει την ιδέα πως κάθε ιστορία έχει δύο όψεις.

Μην το χάσετε, θα περάσετε όλοι υπέροχα!

Πληροφορίες:

- Για παιδιά από 3 ετών

- Είσοδος ελεύθερη

- Litlle Book: Χαϊμαντά 35, 15234, Χαλάνδρι, 210-6855404

www.martis.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.