Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας καλεί απόψε σε "Party" με καλό σκοπό - AllYou.gr

Search

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας καλεί απόψε σε "Party" με καλό σκοπό

Στις 8.30μ.μ., στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

> ΠΑΙΔΙ ::
19 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μία συναυλία ξεχωριστή, ένα «Party» όπως αυτά που μόνο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξέρει να δίνει, γίνεται σήμερα με σκοπό την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού.

Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός έχει καταφέρει να αγαπηθεί από διαφορετικές γενιές, να αγγίξει βαθιά το συναίσθημα, να μας κάνει να συγκινηθούμε, αλλά και να χορέψουμε τρελά στους ρυθμούς του, μέσα από τραγούδια όπως τα: «Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά» και πόσα άλλα αγαπημένα. 

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, καθώς το Πρόγραμμα Υποτροφιών αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής και παιδαγωγικής φιλοσοφίας του Κολλεγίου και κεντρικό στοιχείο της ξεχωριστής φυσιογνωμίας του.

Χάρη σε αυτό, μαθητές, των οποίων οι οικογένειες είναι περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων ή αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σπουδάζουν στο Κολλέγιο, ώστε –όπως είχε τονίσει ο Στέφανος Δέλτα, δημιουργός του Προγράμματος μαζί με την σύζυγό του Πηνελόπη Δέλτα– να μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση που δίνει το Σχολείο μας, “ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως”. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου στηρίζει οικονομικά, κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες.

Ο σκοπός είναι πολύ καλός, η συναυλία προμηνύεται ένα από τα καλύτερα πάρτυ της άνοιξης και φυσικά θα είμαστε εκεί!

Πληροφορίες:

- Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα βρεθούν στη σκηνή οι μουσικοί: Σόλων Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσων Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα), Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο-κρουστά), ενώ τη συναυλία θα ανοίξει η Unplugged Orchestra του Κολλεγίου.

- Η αγορά εισιτηρίων γίνεται μέσω της επίσημης σελίδας του σχολείου στη διεύθυνση www.haef.gr, με τιμές : 40, 30, 25, 20 και 15 ευρώ.

- Θέατρο Κολλεγίου: Στεφάνου Δέλτα 15, ΨυχικόΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!