Γιατί ξεχωρίζουν τα παιδιά του καλοκαιριού; - AllYou.gr

Search

Γιατί ξεχωρίζουν τα παιδιά του καλοκαιριού;

Γεννημένος την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου.

> ΠΑΙΔΙ ::
22 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εγώ στα ζώδια δεν πολυπιστεύω, δεν δίνω και μεγάλη σημασία. Δεν έχω όμως ασχοληθεί και αρκετά ώστε να έχω καταλήξει σε μια άποψη. 

Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι του χειμώνα και άνθρωποι του καλοκαιριού, που για κάποιους λόγους δεν αντέχουν τη ζέστη και το κρύο, μισούν ή αγαπούν την κλεισούρα, τρελαίνονται ή όχι για τη θάλασσα. 

Άνθρωποι που μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο αισιόδοξοι. Κι εάν περιμένεις να γεννήσεις μέσα στο καλοκαίρι, μάθε ότι το μωρό σου θα είναι πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο.

Δεν έχω το κληρονομικό αλλά διάβασα μια έρευνα σύμφωνα με την οποία τα παιδιά που γεννιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν μια πιο αισιόδοξη στάση στη ζωή σε σχέση με όσα γεννιούνται τους χειμερινούς.

Επιπλέον, τα παιδιά του καλοκαιριού έχουν φωτεινό χαμόγελο και λαμπερό παρουσιαστικό. Βλέπεις ο καλός καιρός επηρεάζει τα επίπεδα αισιοδοξίας.

Εκτός αυτού, αυτά τα μωρά έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι όσων γεννιούνται τον χειμώνα:

Βγαίνουν πιο τακτικά έξω, απολαμβάνουν τον ήλιο, βλέπουν ανθρώπους και παίρνουν περισσότερα ερεθίσματα. 

Α, ναι, βγαίνει πιο συχνά και η μαμά του μωρού. Και αυτό μόνο ηρεμία μπορεί να φέρει στην φουρτουνιασμένη με ορμόνες ζωή της, κατά συνέπεια ηρεμία και στο μωρό. Τι σου κάνει ο ήλιος τελικά...
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!