Πώς χτίζουμε αναμνήσεις με τα παιδιά μας - AllYou.gr

Search

Πώς χτίζουμε αναμνήσεις με τα παιδιά μας

Τουβλάκι τουβλάκι φτιάχνεται το οικοδόμημα της αγάπης.

> ΠΑΙΔΙ ::
17 Ιουλίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Τώρα το καλοκαίρι που οι ρυθμοί θα πέσουν (όχι ακόμα, αλλά κουράγιο σε όλους μας μέχρι τον Αύγουστο) είναι μια καλή ευκαιρία να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στα παιδιά μας. 

Θα μου πεις, εάν είσαι αδιάφορος όλη τη χρονιά, τώρα θα το αναπληρώσεις; Βασικά, εάν ήσουν αδιάφορος όλη τη χρονιά, είμαι σίγουρη ότι θα είσαι και τώρα. Η ξεκούραση όμως, τα χαμόγελα, η θάλασσα, οι διακοπές είναι μια ιδανική περίοδος για να νιώσουμε και εμείς οι μεγάλοι για λίγο παιδιά, αλλά και να πέσουμε μαζί τους στα πατώματα και να παίξουμε. 

Να βγάλουμε όλα τα LEGO στο μπαλκόνι, την αυλή, το τσιμέντο, και να χαρούμε μαζί με τα παιδιά μας χτίζοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Και ποια οικογένεια δεν έχει LEGO, αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής ηλικίας όλων μας- θυμάσαι;

Και σίγουρα έχεις δει κι εσύ στα σόσιαλ όλες αυτές τις αστείες αναρτήσεις με εκείνους που μια μέρα πάτησαν κατά λάθος ένα τουβλάκι LEGO. Τι πλάκα! Το ξέρεις ότι η LEGO εμπνεύστηκε από αυτά τα δημοσιεύματα και δημιούργησε ένα video αφιερωμένο στους σύγχρονους ήρωες; Ποιους εννοώ; Μα φυσικά εμάς τους γονείς!

Το video δείχνει έναν μπαμπά ο οποίος ξυπνά το πρωί και ενώ η υπόλοιπη οικογένεια κοιμάται ακόμα του καλού καιρού, βρίσκει την ευκαιρία να απολαύσει ήρεμα το πρωινό του. Με γρήγορες αλλά αθόρυβες κινήσεις ετοιμάζει ένα σάντουιτς και βάζει ένα ποτήρι γάλα. Όλα βαίνουν καλώς, όμως καθώς κατευθύνεται στο σαλόνι, με το πρωινό του στο χέρι, πατά ένα τουβλάκι LEGO και τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, εκτοξεύονται στον αέρα! Η προσγείωσή του τον βρίσκει μπροστά από μια κατασκευή του μικρού του γιου, όπου με συγκίνηση ανακαλύπτει ότι απεικονίζει μια μικρογραφία της οικογένειάς τους, χτισμένη από φιγούρες και τουβλάκια LEGO. 

Αμέσως αντιλαμβάνεται ότι κάποιες στιγμές είναι επίπονο να είσαι γονιός… αλλά κάθε στιγμή αξίζει! 

Εάν κι εσύ έχεις πατήσει κάποια στιγμή ένα τουβλάκι LEGO, σίγουρα θα ταυτιστείς. 

 


 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!