Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Μαμά κάνε με tattoo...

Όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ, το έχουν κάνει ήδη...


Νανά Χατζή

 

Μετά τα ονόματα των αγαπημένων, τα ερωτικά αποφθέματα στα Ινδιάνικα, Κέλτικα και Σανσκριτικά και αφού είδαν και αποείδαν οτι με την συχνότητα που αλλάζουν συζύγους και αρραβωνιαστικούς, άρα και τατού, δεν θα τους μείνει λέπι πάνω στο δέρμα, οι σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισαν να περάσουν σε μια πιο σταθερή αξία όπως είναι τα παιδιά τους.

Η νέα τάση θέλει τους celebrities να ´’χτυπούν ‘’με μελάνι στο σώμα τους τα ονόματα των τέκνων τους, παιδικά σύμβολα, σκίτσα, ακόμη και μουτζούρες που έχουν φτιάξει στο νηπιαγωγείο!

 

tatooinalba.jpg

Jessica Alba

H ηθοποιός φιλοτέχνησε στο εσωτερικό του χεριού της, τα σύμβολα των ζωδίων των τριών παιδιών της κι έτσι κατάφερε να δείχνει σαν κηπουρός που γύρισε από το κλάδεμα ελιάς.

 

tatooinangel.jpg

Angelina Jolie

Η καλύτερη πελάτισσα των τατουατζίδικων της Καλιφόρνιας! Ανάμεσα στα πιο πρωτότυπα σχέδια που κοσμούν το καλλίγραμο κορμί της, είναι οι 7 αυτές γραμμές με τις γεωγραφικές συντεταγμένες των χωρών που γεννήθηκαν τα παιδιά της: Kαμπότζη, Αιθιοπία, Ναμίμπια, Βιετνάμ και Γαλλία.

 

tatooindrew.jpg

Drew Barrymore

Μετά από 4 χρόνια γάμου η ηθοποιός χώρισε με τον σύζυγό της Will Kopelman. Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, ανέβασε στο Instagram το νέο της τατού με το όνομα των παιδιών της.

 

tatooinheidi.jpg

Heidi Klum 

Τατουάζ τεσσάρων αστέρων για το διάσημο μοντέλο, όσα και τα παιδιά που απέκτησε με τον πρώην άντρα της τραγουδιστή και στιχουργό Seal.

 

tatooinbeckam.jpg

David Beckham

Σε όχι και τόσο minimal μοτίβο κινούνται οι επιλογές του David, ο οποίος δεν έχει αφήσει ίντσα ακάλυπτη. Εκτός από τα ονόματα των  τριών παιδιών του, ο διάσημος ποδοσφαιριστής, μόλις έδειξε στο Instagram του τα δύο νέα του τατού, ένα ´´We love you Daddy''  και ένα σκιτσάκι αντιγραφή από ζωγραφιές των παιδιών του…

 

tatooindep.jpg

Johnny Depp

Επόμενος φαν των τατουάζ, ο πειρατής της Καραιβικής, μετά  τα ‘’ Winona Forever´´ και ‘’ Wino Forever ‘’, κληρονομιά από την σχέση του με την  Winona Ryder στα 90’ s, χτύπησε το όνομα της κόρης του Lily Rose στο στήθος και το όνομα του γιού του Jack στο χέρι.

 

tatooinadele.jpg

Adele

Ένα μικρό A κρυμμένο πίσω από το αυτί της είναι αφιερωμένο στον γιό της Angelo, στην πλευρά του ενός χεριού έχει χτυπήσει ολόκληρο το όνομά του και στο άλλο χέρι την λέξη Paradise, που όπως εξομολογήθηκε εκφράζει απόλυτα την πληρότητα και το συναίσθημα που νιώθει ως μητέρα.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο