Παιδί και παιχνίδι - AllYou.gr

Search

Παιδί και παιχνίδι

Το πιο ισχυρό μέσο έκφρασης του παιδιού, είναι το παιχνίδι. 

> ΠΑΙΔΙ ::
12 Μαϊου 2015

Μέσα από το παιχνίδι ένα παιδί, από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής του, ανακαλύπτει τον κόσμο και τον εαυτό του.

Μέσα από το παιχνίδι πειραματίζεται, ενθαρρύνεται, εκφράζεται.

Οι ήχοι, οι λέξεις, οι εικόνες, το βοηθούν να αναπτύξει καινούργιες ικανότητες, αλλά και να διασκεδάσει. Να εκφράσει τα συναισθήματα του, να οξύνει τη φαντασία του. 

Από τη βρεφική, κιόλας, ηλικία, μέχρι και τον ένα πρώτο χρόνο της ζωής του,το μωρό μας θα μπορούσε να έχει ιδανική του παρέα, ένα μαλακό ζωάκι. Ένα σκυλάκι. Η επαφή μαζί του θα το κοινωνικοποιήσει, θα το κάνει να εκφράσει αλλά και να διαχειριστεί τα συναισθήματα και τις ικανότητές του και θα του δώσει χαρά και ασφάλεια.

Φανταστείτε, για παράδειγμα, το καινούργιο εκπαιδευτικό σκυλάκι της Fisher- Price. Αυτό το απίστευτα όμορφο σκυλάκι που μπορεί να γίνει το καλύτερο φιλαράκι για το μωρό σας.

Μαλακό, χρωματιστό (υπάρχει και σε ροζ χρώμα για την μικρή σας πριγκίπισσα), ανταποκρίνεται σε κάθε άγγιγμα του μωρού σας (από 6 μηνών μέχρι και 2 χρονών), και το επιβραβεύει με κλασικά τραγουδάκια.

Mε πάρα πολλά τραγούδια, φράσεις, ήχους και μια φωτεινή καρδούλα, το εκπαιδευτικό σκυλάκι της Fisher - Price, με τεχνολογία Smart Stages, θα χαρίσει στο μωρό σας πολλές ώρες διασκέδασης αλλά και μάθησης.

Κάθε μωρό αναπτύσσεται με τους δικού τους ρυθμούς και χάρη στην τεχνολογία Smart Stages μπορείτε να επιλέξετε το εκπαιδευτικό στάδιο που θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού σας. Με πάρα πολλά εκπαιδευτικά τραγούδια, φράσεις και ήχους. Με 3 επίπεδα παιχνιδιού - απλά ρυθμίστε το διακόπτη στο επιθυμητό επίπεδο. Η φωτεινή καρδούλα χορεύει στον ρυθμό της μουσικής. 

Όνομα; Όχι, δεν έχει! Θα του το δώσετε εσείς, ή μάλλον ο μικρός σας ιππότης ή η μικρή σας πριγκίπισσα!

skylaki02.jpg

skylaki03.jpg

AdvertisementΑκολούθησε το allyou στο Instagram!