Παιδί και εκπαιδευτικό παιχνίδι - AllYou.gr

Search

Παιδί και εκπαιδευτικό παιχνίδι

H σημαντικότητα που έχουν για τα παιδιά τα παιχνίδια, στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους, είναι, πια, κοινός τόπος. Με αυτό το γνώμονα, η Fisher-Price πάει την διασκέδαση και την εκπαίδευση σε... άλλο επίπεδο! 

> ΠΑΙΔΙ ::
25 Ιουνίου 2015

Μέσα από τα παιχνίδια, τα παιδιά εκφράζονται, αναπτύσσουν τόσο τη συναισθηματική όσο και τη νοητική τους πλευρά, αντιμετωπίζουν τους φόβους και τις ανασφάλειές τους, αντιλαμβάνονται και επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους. 

Παίζοντας, ένα παιδί πλουτίζει τις γνώσεις του, ενθαρρύνεται στο να εκφράζεται όχι μόνο με λέξεις, αλλά και με σκέτους ήχους και απλές κινήσεις. 

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι συμβάλει σημαντικά στο να μπορέσει να ενταχθεί το παιδί στην πραγματικότητα και στην κοινωνία, να μπει στη διαδικασία να μάθει, να διασκεδάσει αλλά και να εξοικειωθεί τόσο με τα όρια του όσο και με τον «έξω κόσμο» του. 

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Fisher-Price είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά από την τρυφερή, κιόλας, ηλικία των 6 μηνών. Βοηθούν το παιδί να εξελίσσει την  αντίληψή του, έχουν πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, δημιουργικό χαρακτήρα και είναι κατάλληλα για μεγάλη διάρκεια χρήσης.

Τα παιδιά, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης που βρίσκονται, μαθαίνουν:

6+ μηνών: Παιχνίδι Εξερεύνησης: Το μωρό απασχολείται ευχάριστα εξερευνώντας το παιχνίδι. Κάθε του κίνηση δημιουργεί μια αντίδραση και μαθαίνει ότι οι πράξεις του έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Π.χ. Πατάει ένα πλήκτρο και αναβοσβήνουν φωτάκια.

12+ μηνών: Παιχνίδι Μάθησης: Σε αυτό το επίπεδο το παιδί μαθαίνει τις πρώτες λεξούλες για να ξεχωρίζει σχήματα, χρώματα και άλλα πολλά. Π.χ.: “πορτοκαλί”, “κύκλος” .

18+ μηνών: Παιχνίδι Παρακίνησης: Προτρέπει τη μαμά να βοηθήσει το μωρό να μάθει μέσα από το παιχνίδι! Πχ. “Αυτός είναι ένας πορτοκαλί κύκλος, μπορείς να βρεις το κόκκινο τετράγωνο;”.

24+ μηνών: Παιχνίδι Μίμησης: Σε αυτό το επίπεδο ενθαρρύνεται το παιχνίδι μίμησης και φαντασίας μέσα από παιχνίδι ρόλων. Π.χ. “προσπάθησε να χοροπηδήσεις σαν ένα βατραχάκι”.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Fisher-Price έχουν τεχνολογία Smart Stages - το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό μεγαλώνει.

Με δεδομένο πως κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και η τεχνολογία Smart Stages™ βοηθάει τον γονιό να επιλέξει, χειροκίνητα με έναν απλό διακόπτη,  το κατάλληλο επίπεδο! Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι σε κάθε επίπεδο! 

Με κομψό σχεδιασμό και ζωηρά χρώματα, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Fisher-Price παραπέμπουν σε γνώριμα αντικείμενα και εικόνες που ένα μωρό έχει καθημερινά τόσο στο οπτικό όσο και στο ακουστικό του πεδίο.

Ανάλογα το προϊόν μπορεί το μωρό να μάθει, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο Γράμματα, Αριθμούς, Πρώτες λέξεις, ακόμα και πρώτες λέξεις στα Αγγλικά!

Μη μπορώντας να στερήσει από τα παιδιά μας την Τεχνολογία και θέλοντας να είναι δίπλα τους με τον πιο σύγχρονο και προχωρημένο τρόπο, η Fisher-Price δημιούργησε το Παιδικό Laptop! Τώρα τα μικρά μας μπορούν να έχουν το δικό τους laptop, ίδιο κι απαράλλαχτο με το δικό μας! Το μωρό  πατάει τα πλήκτρα και ακούει εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνει γράμματα, αριθμούς, χρώματα, ανοίγει και κλείνει το κάλυμμα της οθόνης και ακούει τα αντίθετα, ενώ μια οθόνη LED του  δείχνει εικόνες και σχέδια! 

Λεπτομέρεια: Έχει κομψό σχεδιασμό και λαβή για εύκολη μεταφορά! Θα το βρείτε και σε ροζ για κοριτσάκια!

Χαρακτηριστικά

• 30+ εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι

• Τεχνολογία Smart Stages™ – το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει

• Τρία επίπεδα παιχνιδιού με κατάλληλα τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους για το επίπεδο του μωρού σας

• Χειροκίνητη ρύθμιση επιπέδου Smart Stages™

• Εννιά πλήκτρα για εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους που επιβραβεύουν το μωρό

• Ανοίξτε και κλείστε το κάλυμμα της οθόνης για να ακούσετε αντίθετα

• Οθόνη LED που δείχνει εικόνες και σχέδια

• Κομψός σχεδιασμός και λαβή για εύκολη μεταφορά

• Μαθαίνει γράμματα, αριθμούς, χρώματα και τόσα άλλα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο site της Fisher-Price και αν θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα για τα προϊόντα ή τους διαγωνισμούς, ακολούθησε την επίσημη σελίδα Fisher-Price στο Facebook. 

AdvertisementΑκολούθησε το allyou στο Instagram!