Πάνες για «διάσημα» μωρά! - AllYou.gr

Search

Πάνες για «διάσημα» μωρά!

Όλο και περισσότεροι γνωστοί Έλληνες γονείς επιλέγουν τις πάνες Agnotis για τα μωρά τους...

> AGNOTIS ::
15 Ιουνίου 2016

Όλο και περισσότεροι Έλληνες γονείς επιλέγουν καθημερινά για τα παιδιά τους τη φροντίδα που τους προσφέρουν οι πάνες Agnotis.

Η ποιότητά τους γίνεται γνωστή σε όλη τη χώρα, με όλο και περισσότερους γνωστούς Έλληνες γονείς να την επιλέγουν για τα μωρά τους... Νίκος Αναδιώτης, Φαίη Ξυλά, Ζέτα Δούκα, Δέσποινα Καμπούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί μόνο από τους γονείς που εμπιστεύονται την αξεπέραστη ποιότητα της Agnotis και δεν διστάζουν μάλιστα να την προτείνουν ανεπιφύλακτα!

agnotisproductphoto.jpg

Η εξαιρετικά απλή διαδικασία της Agnotis κέρδισε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες της Ελλάδας από το πρώτο λεπτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το www.agnotis.com, να διαλέξετε τις πάνες που ταιριάζουν στο μικρό σας, να τις παραγγείλετε στις μακράν πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς κι εκείνες θα έρθουν ακριβώς έξω από την πόρτα σας, χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση! 

Χάρη στο βραβευμένο και μοντέρνο design τους, από την άλλη, έχουν γίνει πλέον μόδα και εγγυούνται όχι μόνο στεγνά, αλλά και μοδάτα μωρά πριν καλά καλά περπατήσουν!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ


ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ / ΤΟΤΣΙΚΑΣ

..... Put those on... And go on👉 @agnotis

A post shared by rrevi (@rrevi) on


ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

Τι υπέροχο πραγμα ο θηλασμός και για το μωρό και για την μητέρα! Τι υπέροχο δώρο το μητρικό γάλα! Όσον αφορά στο βάρος του μωρού, οι ειδικοί συμβουλεύουν: Εφ'όσον το παιδί θηλάζει κανονικά ζυγίστε το μία ή δύο φορές τον μήνα. Μωρά που δεν είναι άρρωστα και τρέφονται κανονικά, συνήθως το βάρος που παίρνουν κυμαίνεται από 20 έως 30 γραμμάρια το πολύ την ημέρα, για τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής τους. Μετά τον τρίτο μήνα η ημερήσια αύξηση σε βάρος μειώνεται. Αυτό σημαίνει ότι ένα φυσιολογικό βρέφος τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής του θα έχει μια αύξηση στο βάρος του από 600-900 γραμμάρια ή και περισσότερο τον μήνα. Αν όμως υπάρξει μια μικρή απόκλιση προς τα πάνω αλλά κυρίως προς τα κάτω από τα όρια αυτά, ο παιδίατρος είναι ο μόνος ειδικός για να κρίνει και να αποφασίσει αν η απόκλιση αυτή είναι ανησυχητική ή όχι. Μετά τον τρίτο μήνα η αύξηση του βάρους συνήθως μειώνεται σε 300 ή 600 γραμμάρια τον μήνα, και μετά τον πέμπτο ακόμα περισσότερο. Μετά την γέννηση σχεδόν όλα τα νεογέννητα χάνουν βάρος. Θα ξαναπάρουν το χαμένο βάρος τους, μέσα σε 10 έως 15 ημέρες μετά την γέννηση τους. Θα διπλασιάσουν το βάρος τους, γύρω στον 4ο μήνα της ζωής τους. Θα το τριπλασιάσουν γύρω στον 1ο χρόνο της ζωής τους και θα το τετραπλασιάσουν, γύρω στα δύο τους χρόνια. Κατά την διάρκεια του δεύτερου χρόνου της ζωής τους, το βάρος τους αυξάνεται κατά 250gr τον μήνα. Συρταριερα και ζυγαριά απο το @thebabycity!

A post shared by zetadouka (@zetadouka) on


KΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ
agnotis_katerinakaravatou.jpg

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

agnotis_despoinakampouri.jpg

ΦΑΙΗ ΞΥΛΑ

agnotis_fehksyla.jpg

Βρείτε τις πάνες agnotis στο www.agnotis.com

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!