Οι άνδρες το προτιμούν... ιντερνετικό - AllYou.gr

Search

Οι άνδρες το προτιμούν... ιντερνετικό

Η επιστήμη αποκαλύπτει τα ποσοστά πίσω από το cyber sex!

> SEX ::
05 Σεπτεμβρίου 2015

Μία πρόσφατη έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών, αποκαλύπτει ότι 8 στους 10 άνδρες και 7 στις 10 γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Την ίδια στιγμή, μεγάλη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι περισσότεροι από 6 στους 10 παραδέχονται πως χρησιμοποιούν το internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ο πιο συχνός τόπος χρήσης του internet είναι το σπίτι, με ποσοστό 42% και ακολουθεί ο εργασιακός χώρος, με ποσοστό 35%.

Στην ερώτηση «έχετε κάνει σχέση μέσα από το Διαδίκτυο;» το 57% των συμμετασχόντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά.

Δηλαδή, πάνω από 4 στα 10 άτομα έχουν κάνει σχέση με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν και αντίκρισαν για πρώτη φορά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Οι επιστήμονες της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή μέσω του Internet γιατί μπορούν να υποδύονται ρόλους χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.

Σύμφωνα τους ίδιους: «Τα ποσοστά των παντρεμένων που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το Διαδίκτυο μπορούν να καλύψουν παράνομες επιθυμίες που, αν τις πραγματοποιούσαν κανονικά, θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη και τη σχέση τους. Κάποιοι από τους δεσμευμένους που καταφεύγουν στη λύση του cyber sex δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν τα όποια κενά έχουν».Ακολούθησε το allyou στο Instagram!