Skip to main content

SEX

Ο σύντροφός σου έχει γραμματέα; Σου έχουμε (κακά) νέα

Το νου σου!  



Το story έχει συνήθως ως εξής: Εκείνος αποτελεί υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας κι εκείνη είναι η νέα του, πιστή γραμματέας, αυτή που οφείλει να βάλει σε τάξη και πρόγραμμα την επαγγελματική του ζωή, αλλά καταλήγει να του αναστατώνει την προσωπική. 

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ένας δυναμικός και γοητευτικός αλλά δεσμευμένος άντρας, μπορεί να δώσει το κορμί του σε άλλη γυναίκα και ως εκ τούτου να απατήσει τη σύντροφό του; Μην περιμένεις απαντήσεις από τους experts. Ο άπιστος «Θωμάς» τολμά να σου πει την αλήθεια. Τον ρωτήσαμε και σου αποκαλύπτουμε τους λόγους που μπορεί να τον οδηγήσουν σε... στενές επαφές τρίτου τύπου:  

# Ο πλούτος, η δύναμη και το κύρος του δίνουν την αίσθηση της κυριαρχίας. Ο πόθος γίνεται πιο έντονος και το θύμα πιο γλυκό. Σαν το μικρό παιδί που ζητά σαν τρελό την καραμέλα. 

# Το ρίσκο και ο κίνδυνος είναι πάντοτε συναρπαστικά. Του δημιουργούν ένταση, τον οδηγούν στα άκρα. Αυτό από μόνο του είναι ηδονή. 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός