ΟΛΟΙ το προτιμούν «βρώμικο» - AllYou.gr

Search

ΟΛΟΙ το προτιμούν «βρώμικο»

Έρευνες δείχνουν πως "Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι" ζουν μέσα σου...

> SEX ::
22 Σεπτεμβρίου 2015

The kinkier the better φαίνεται ότι πιστεύει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού παγκοσμίως και πλέον τίποτα δεν αποτελεί ταμπού. 

Τα μαστίγια και οι ζώνες δεν είναι πλέον αξεσουάρ μόνο για το καστ ταινίας χωρίς σενάριο, αλλά απαραίτητο αξεσουάρ για τους περισσότερους από μας. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε αλλά η πραγματικότητα είναι μια: άντρες, γυναίκες... γουστάρουν αγριάδα. Το 25% των συμμετεχόντων αποδείχτηκε ότι τους αρέσει το «αθώο» ξύλο κατά τη διάρκεια της επαφής. Μη φανταστείτε ότι αρέσκονται στο να τους κάνουν μαύρους αλλά τα χαστούκια τους τα θέλουν. Από αυτό το ποσοστό το 75% ήταν γυναίκες.

Η επικεφαλής της έρευνας Sue Johanson, υπογράμμισε ότι τον όρο άγριο σεξ μπορεί ο καθένας να τον έχει διαφορετικά στο μυαλό του. Για κάποιος, kinky είναι το πρωκτικό σεξ αλλά για κάποιους λαούς, όπως για παράδειγμα οι Τούρκοι, είναι απλά ένα ακόμη προκαταρκτικό.

Από την άλλη υπάρχουν πράγματα, όπως η συμμετοχή και τρίτου προσώπου, τα οποία θεωρούνται «τραβηγμένα». Και όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να αποδώσουν ερωτικά αν δεν υπήρχε και κάποιος τρίτος στην παρέα και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπούν την σύντροφό τους. 

Κάθε φορά που κάνεις σεξ τα νεύρα του εγκεφάλου συστέλλονται και εκκρίνουν ουσίες, ντοπαμίνη και προλακτίνη που είναι ουσιαστικά υπεύθυνες για τον οργασμό και την γλυκιά αίσθηση που έχεις με το πέρας αυτού. Παρατηρήθηκε, λοιπόν, ότι όταν το σεξ ήταν πιο άγριο και έντονο, η έκκριση των ουσιών αυτών ήταν κατά 4 φορές μεγαλύτερη. 

Πέρα από τα ιατρικά, όμως, στοιχεία, κοινωνιολόγοι υπογραμμίζουν ότι υπάρχουν και αίτια καθαρά κοινωνιολογικά. Μετά τη σεξουαλική απελευθέρωση, ήρθε μια εποχή όπου οι περισσότεροι έχουν πλέον δοκιμάσει τα πάντα. Και όταν έχουμε δοκιμάσει όλο το βασικό μενού, φυσικό επακόλουθο είναι να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!