Αγόρια το νου σας: To μέγεθος του πέους μικραίνει με τα χρόνια - AllYou.gr

Search

Αγόρια το νου σας: To μέγεθος του πέους μικραίνει με τα χρόνια

Δεν είχαμε ιδέα!

> SEX ::
26 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν είναι μυστικό πως η ανδρική σεξουαλική λειτουργία φθίνει με την ηλικία. Καθώς πέφτουν τα επίπεδα τεστοστερόνης του άνδρα, χρειάζονται περισσότερα για να τον διεγείρουν, ενώ όταν διεγερθεί, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να έχει στύση και να έρθει σε οργασμό. Και αφού έρθει σε οργασμό, να ξαναδιεγερθεί.

Αυτό που όμως δεν γνωρίζαμε είναι πως η ηλικία φέρνει μείωση στον όγκο του σπέρματος και στην ποιότητά του ενώ και η στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα συνδέεται ξεκάθαρα με την πάροδο του χρόνου.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με όσα δείχνουν οι έρευνες, στην ηλικία μεταξύ των 40 και των 70 το ποσοστό των ικανών ανδρών πέφτει από το 60% στο 30%.

Οι άνδρες ακόμη βιώνουν μια σταδιακή φθορά στη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Μελέτες δείχνουν πως με τον καιρό η λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος εξασθενεί, με αποτέλεσμα να χαλαρώνουν οι μυς στην κύστη και, σε πολλές περιπτώσεις, να διογκώνεται ο προστάτης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Πρόσφατη έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που οι άνδρες από καιρό υποψιάζονταν και σε κάποιες περιπτώσεις φοβούνταν: πως στο ίδιο το μέγεθος του πέους συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές, καθώς ο άνδρας προχωρά από τη σεξουαλική του ακμή -περίπου τα 30 για τους περισσότερους- στη μέση ηλικία και τέλος στα γεράματα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!