Η πρώτη σας φορά: 4 συμβουλές για να πάει καλά... το πράγμα - AllYou.gr

Search

Η πρώτη σας φορά: 4 συμβουλές για να πάει καλά... το πράγμα

Είναι στο χέρι σου!

> SEX ::
21 Αυγούστου 2016

Τα δυο τρίτα των γυναικών θεωρούν την πρώτη ερωτική συνεύρεση με έναν άντρα ενδεικτική για το μέλλον αυτής της σχέσης. Από αυτό συμπεραίνεις πως η πρώτη σεξουαλική ένωση δύο ανθρώπων σημαίνει πολλά. Φυσικά, δεν στο λέμε για να σε αγχώσουμε και φυσικά δεν θα πρέπει να σε πιάσει αγωνία, ούτε για τις δικές του επιδόσεις... ούτε για τις δικές σου! Απλά έχε στο νου σου 4 σημεία κλειδιά για να πάνε όλα καλά...

1. Δώσε χρόνο. Ο κανόνας των τριών ραντεβού δεν υπάρχει. Μπορεί να συμβεί στο πρώτο, μπορεί να συμβεί στο όγδοο. Δεν θα πρέπει να ενδώσεις στις πιέσεις του. Χρειάζεται να νιώσεις εσύ έτοιμη και σε καμία περίπτωση μην κάνεις εσύ την πρόταση... Καλύτερα να δείξεις πως το σεξ το έφεραν... οι κατάλληλες συνθήκες. Πάρε την πρωτοβουλία και κανόνισε τον χρόνο και το μέρος για να βρεθείτε μόνοι σας. Αυτό αρκεί.

2. Από τα χείλη πιάνεται. Τα πολλά φιλιά τού δείχνουν αρχικά πως τον θέλεις και δεν είσαι εκεί μόνο για το σεξ. Οι άντρες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο άγγιγμα, εκτιμούν τις γυναίκες που έχουν τον τρόπο τους στα φιλιά και μπορούν να τους ξεσηκώσουν μόνο με αυτά. Βρες τα χείλη του με τη γλώσσα σου και άλλαζε τον ρυθμό από αισθησιακά φιλιά σε παθιασμένα. Τον τρελαίνει η ποικιλία!

3. Η σωστή διάρκεια. Έρευνα έδειξε πως το 38% των γυναικών θεωρούν πως ο ιδανικός χρόνος της πρώτης ερωτικής επαφής είναι από δέκα μέχρι είκοσι λεπτά. Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις το Κάμα Σούτρα στο συρτάρι και κατά την πρώτη συνεύρεση δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσετε όλες τις στάσεις που ξέρετε. Οι πιο κλασικές (και εύκολες στην εκτέλεση) συστήνονται ανεπιφύλακτα, καθώς δεν χρειάζεται να έχετε πλήρη εξοικείωση ούτε να ξέρεις τον συγχρονισμό του. Πήγαινε στα σίγουρα.

4. Μετά το σεξ τι; Κάποιες φορές η ίδια η πράξη δεν είναι τόσο σημαντική όσο το τι θα επακολουθήσει μετά... Μην έχεις απαίτηση για αγκαλιές και φιλιά σαν να είστε χρόνια ερωτευμένοι εραστές. Υπάρχει και η πιθανότητα να είναι τρυφερός, αλλά μην αγχωθείς αν τον δεις να φοράει τη φόρμα του και να σου λέει "θες να δούμε τηλεόραση;". Το να σου πιάσει το χέρι ή να σε πάρει μια αγκαλιά την ώρα που θα βλέπετε την ταινία είναι καλά δείγματα πως δεν το είδε σαν one night stand. Αλλά για να σιγουρευτείς, περίμενε μήνυμα του το επόμενο πρωί!

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!