Κορίτσια, ΑΥΤΟΙ είναι ο βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τον γυναικείο οργασμό - AllYou.gr

Search

Κορίτσια, ΑΥΤΟΙ είναι ο βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τον γυναικείο οργασμό

Τι πρέπει να σου προσφέρει ο σύντροφός σου; 

> SEX ::
13 Οκτωβρίου 2015

Ερευνητές από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης θέλησαν να μελετήσουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν πιθανώς τη συχνότητα και την ένταση του γυναικείου οργασμού και κατέληξαν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε απαντήσεις που έδωσε μια ομάδα φοιτητριών κολεγίου. Όλες οι κοπέλες ήταν δεσμευμένες.

Οι απαντήσεις τους υπέδειξαν πως η συχνότητα του γυναικείου οργασμού κατά τη σεξουαλική επαφή σχετίζεται άμεσα με το εισόδημα του συντρόφου και τα επίπεδα αυτοπεποίθησης του.

Η ένταση του οργασμού φάνηκε να σχετίζεται με το πόσο ελκύεται η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του άντρα, με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών σε εβδομαδιαία βάση και με τα γενικότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας.

Επίσης, φάνηκε να μετρά και η γνώμη φίλων και γνωστών, καθώς όταν ο περίγυρος της κοπέλας θεωρούσε το σύντροφό της πιο όμορφο και η ίδια η κοπέλα απολάμβανε περισσότερους οργασμούς.

Η γενικότερη σεξουαλική ικανοποίηση φάνηκε να εξαρτάται περισσότερο από την ένταση παρά από τη συχνότητα του οργασμού. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιζε το πλάτος των ώμων του άντρα και το πόσο ελκύεται ερωτικά η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου της.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!