Skip to main content

SEX

«Πώς μπορώ να κάνω τη σεξουαλική μου ζωή λίγο πιο... πικάντικη;»

Αυτό το δοκίμασες;



Τις προάλλες έλαβα ένα  email από μια φίλη, που περιέγραφε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο κρεβάτι και κατά συνέπεια στη σχέση της. «Δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να κάνω τη σεξουαλική μου ζωή πιο πικάντικη», έγραφε. «Αν μπορούσα θα έκανα σεξ μαζί του κάθε μέρα, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, λόγω της ρουτίνας και της πολύωρης απασχόλησης μας εκτός σπιτιού» σημείωνε δυσαρεστημένη. 

Αφού διάβασα το email της σκέφτηκα πως μια απάντηση σε προσωπικό επίπεδο θα βοηθούσε μονάχα την ίδια, αλλά ξέρω ότι μπορεί κι εσύ που με διαβάζεις να αντιμετωπίζεις το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, οπότε, γιατί να μην το μοιραστούμε;

Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά μπερδεύτηκα με το πρόβλημα. Αναρωτιόμουν αν το point βρίσκεται στην έλλειψη ελεύθερου χρόνου ή στο γεγονός ότι η σεξουαλική σου ζωή είναι πια βαρετή. Από τη στιγμή, όμως, που παραδέχεσαι πως θα έκανες σεξ μαζί του ακόμα και καθημερινά, αυτό σημαίνει πως είσαι ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του. 

Αφού ξεκαθάρισα αυτό το κεφάλαιο, επικεντρώνομαι στο χρόνο που διαθέτετε και οι δύο, προκειμένου να απολαύσετε τις ιδιωτικές σας στιγμές. Προφανώς και το επιβαρυμένο πρόγραμμα ενός ζευγαριού δεν αφήνει χώρο αλλά και όρεξη για «δημιουργικές ιδέες» κατά τη διάρκεια του σεξ. Πιθανότατα δε να το κάνετε στα γρήγορα... Πλήρως κατανοητό και σε πληροφορώ ότι μπορείς να το δεις θετικά και να το αντιμετωπίσεις με μικρές λύσεις, μέχρι να έρθετε σε ισορροπία. 

Τι μπορείς να κάνεις δηλαδή;

Αφού το συζητήσετε από κοινού, ορίστε τις ημέρες εκείνες της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα τις ώρες, που θα έχετε... ερωτικό ραντεβού. Δεδομένου, ότι πρόκειται για ειδική περίσταση, φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και προγραμματίστε νέες στάσεις, βοηθήματα και αξεσουάρ που θα θέλατε πολύ να δοκιμάσετε. Εναλλακτικά, κλείστε δωμάτιο για εκείνη τη βραδιά σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις. Bonus: Προτιμήστε ένα δωμάτιο... αστέρων, για να εκμεταλλευτείτε κάθε του χώρο, ακόμα και το τζακούζι ή το υδρομασάζ. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga