Οι αλλαγές ερωτικών συντρόφων επηρεάζουν (και) το σπέρμα - AllYou.gr

Search

Οι αλλαγές ερωτικών συντρόφων επηρεάζουν (και) το σπέρμα

Η επιστήμη ξέρει...

> SEX ::
30 Αυγούστου 2016

Ερευνητές από το Κολέγιο του Οχάιο θέλησαν να εξετάσουν εάν η συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος και κατέληξαν σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Διαπίστωσαν, λοιπόν, πως όταν ένας άνδρας έχει σεξουαλικές επαφές με μια καινούργια σύντροφο, το σπέρμα που παράγει είναι ανώτερο ποιοτικά και μάλιστα ο άνδρας είναι πιο πιθανό να φτάσει πιο γρήγορα σε οργασμό με μια νέα σύντροφο.

Η ποιότητα του σπέρματος καθορίζεται από την ποσότητα, την κινητικότητα και τη δομή των σπερματοζωαρίων. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι και οι τρεις αυτοί δείκτες είναι βελτιωμένοι, όταν ο άνδρας έρχεται σε επαφή με μια καινούργια σύντροφο.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα είχαν στη διάθεσή τους ένα δωμάτιο, ώστε να απομονωθούν και αποσπάσματα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, στα οποία πρωταγωνιστούσαν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Καθένας από τους συμμετέχοντες είδε τα βίντεο στο ίδιο δωμάτιο περίπου την ίδια στιγμή της ημέρας, ανά 48 έως 72 ώρες. Τα βίντεο είχαν διάρκεια τρία λεπτά και έπαιζαν ξανά και ξανά, έως ότου ο άνδρας καταφέρει να παράσχει το επιθυμητό δείγμα κάθε φορά.

Οι ερευνητές σημειώνουν πως το σπέρμα ήταν ανώτερο ποιοτικά όταν οι άνδρες ήρθαν αντιμέτωποι με το σεξουαλικό ερέθισμα της διαφορετικής κοπέλας, ενώ ο οργασμός επήλθε πιο γρήγορα μετά την έκθεση στο καινούργιο «ερέθισμα», όταν είχε προηγηθεί η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ίδια γυναίκα. 

Mε λίγα λόγια κορίτσια, μας αρέσει δεν μας αρέσει, το «κανείς δεν θέλει κάθε μέρα το ίδιο φαγητό» αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινό και με τη σφραγίδα της επιστήμης.

 

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Το αναζωογονητικό scrub σώματος που θα λατρέψεις

Αυτή η diy συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς η επιτυχία σου επηρεάζει το μέλλον της σχέσης σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η επαγγελματική πρόοδος επηρεάζει την προσωπική σου ζωή.
ΠΑΙΔΙ

Tι πρέπει να πεις στο παιδί σου για τον Άγιο Βασίλη;

Και να που δε ξέρεις αν είναι καλύτερο να πεις την αλήθεια ή το παραμύθι.
STREET STYLE

7 σύνολα για να εμπνευστείς αυτή την εβδομάδα

Πάρε τώρα την εβδομαδιαία δόση έμπνευσης που χρειάζεσαι!
ΑΣΚΗΣΗ

Τα 20 λεπτά που θα «ανάψουν» τον μεταβολισμό σου

Αύξησε τις αθλητικές επιδόσεις σου, χωρίς να χρειαστεί να φτάσεις στα άκρα!
ΕΓΩ

Να γιατί πρέπει να ακούς μουσική στη δουλειά

Νέα έρευνα σού προτείνει να βάζεις πιο συχνά τα ακουστικά σου.