Οι αλλαγές ερωτικών συντρόφων επηρεάζουν (και) το σπέρμα - AllYou.gr

Search

Οι αλλαγές ερωτικών συντρόφων επηρεάζουν (και) το σπέρμα

Η επιστήμη ξέρει...

> SEX ::
30 Αυγούστου 2016

Ερευνητές από το Κολέγιο του Οχάιο θέλησαν να εξετάσουν εάν η συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος και κατέληξαν σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Διαπίστωσαν, λοιπόν, πως όταν ένας άνδρας έχει σεξουαλικές επαφές με μια καινούργια σύντροφο, το σπέρμα που παράγει είναι ανώτερο ποιοτικά και μάλιστα ο άνδρας είναι πιο πιθανό να φτάσει πιο γρήγορα σε οργασμό με μια νέα σύντροφο.

Η ποιότητα του σπέρματος καθορίζεται από την ποσότητα, την κινητικότητα και τη δομή των σπερματοζωαρίων. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι και οι τρεις αυτοί δείκτες είναι βελτιωμένοι, όταν ο άνδρας έρχεται σε επαφή με μια καινούργια σύντροφο.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα είχαν στη διάθεσή τους ένα δωμάτιο, ώστε να απομονωθούν και αποσπάσματα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, στα οποία πρωταγωνιστούσαν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Καθένας από τους συμμετέχοντες είδε τα βίντεο στο ίδιο δωμάτιο περίπου την ίδια στιγμή της ημέρας, ανά 48 έως 72 ώρες. Τα βίντεο είχαν διάρκεια τρία λεπτά και έπαιζαν ξανά και ξανά, έως ότου ο άνδρας καταφέρει να παράσχει το επιθυμητό δείγμα κάθε φορά.

Οι ερευνητές σημειώνουν πως το σπέρμα ήταν ανώτερο ποιοτικά όταν οι άνδρες ήρθαν αντιμέτωποι με το σεξουαλικό ερέθισμα της διαφορετικής κοπέλας, ενώ ο οργασμός επήλθε πιο γρήγορα μετά την έκθεση στο καινούργιο «ερέθισμα», όταν είχε προηγηθεί η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ίδια γυναίκα. 

Mε λίγα λόγια κορίτσια, μας αρέσει δεν μας αρέσει, το «κανείς δεν θέλει κάθε μέρα το ίδιο φαγητό» αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινό και με τη σφραγίδα της επιστήμης.

 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

16 παγίδες που πρέπει να αποφύγεις στο παιδικό φαγητό

Αν το "φάε, φάε" έχει γίνει ρουτίνα, πρέπει να πατήσεις φρένο.
FASHION NEWS

H Emma Stone κλέβει τις εντυπώσεις στο εξώφυλλο της Vogue

Η γνωστή ηθοποιός εμφανώς αλλαγμένη στο εξώφυλλο του πιο σημαντικού περιοδικού μόδας!
DO IT YOURSELF

Τι να προσέχεις όταν φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες

4 τρικ που θα κάνουν την εφαρμογή πιο εύκολη!
INTERVIEW

Μιχάλης Τζουγανάκης: «Τα λάθη για κάθε άνθρωπο είναι η προίκα του»

Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής… Έτσι λοιπόν, όποιος θέλει να μπει στα άδυτα της ψυχής του Μιχάλη Τζουγανάκη, δεν έχει παρά να κοιτάξει τα μάτια του, την ώρα που κρατάει στα χέρια του το αγαπημένο του λαούτο.
ΣΧΕΣΕΙΣ

4 πράγματα που σου λέει με το σώμα του

Καμιά φορά τα πιο σημαντικά πράγματα σου τα λέει με το κορμί του, τονίζουν οι ειδικοί.
ΑΣΚΗΣΗ

Η λιχουδιά που θα σε βοηθήσει να αποδίδεις καλύτερα στις προπονήσεις

Υπάρχει κάτι γευστικό που μπορεί να βοηθήσει τα πόδια σου να τρέχουν γρηγορότερα!