Θέλεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες στο σεξ; Κάν' το... μετά μουσικής - AllYou.gr

Search

Θέλεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες στο σεξ; Κάν' το... μετά μουσικής

Μετά από αυτή την έρευνα, δεν θα το ξανακάνεις στα «μουγκά»!

> SEX ::
01 Αυγούστου 2016

Μία ομάδα μουσικών από τη Μεγάλη Βρετανία δημιούργησε, για λογαριασμό μεγάλης αλυσίδας φαρμακείων, μουσική η οποία υπόσχεται ότι μπορεί να αυξήσει την καύση θερμίδων κατά τη διάρκεια του σεξ.

Έμπνευση για τη σύνθεση της μουσικής αποτέλεσαν μελέτες, που έδειξαν ότι το σεξ είναι ήπιας έντασης άσκηση και όπως όλες οι ασκήσεις, είναι πιο αποδοτικό όταν γίνεται μετά μουσικής.

Το μουσικό θέμα που ετοίμασαν έχει διάρκεια 22 λεπτών και 48 δευτερολέπτων, επειδή η ανάλυση των σεξουαλικών συνηθειών 2.000 ζευγαριών έδειξε ότι τόση είναι η μέση διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής, από το πρώτο φιλί έως τον οργασμό.

Όπως εξήγησαν, παρουσιάζοντας τη δημιουργία τους οι εκπρόσωποι της αλυσίδας Superdrug, η μουσική «έντυσε» τις κινήσεις του σεξ, όπως τις «χορογράφησε» ομάδα ειδικών στη φυσική κατάσταση, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη καύση θερμίδων και έτσι η καλύτερη «γυμναστική» στο κρεβάτι.

Προγενέστερη μελέτη έχει δείξει ότι οι άνδρες καίνε κατά μέσον όρο 4 θερμίδες όταν κάνουν σεξ (χωρίς μουσική) και οι γυναίκες 3, ένα όφελος που το σεξ μετά μουσικής αναμένεται να πολλαπλασιάσει.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!