Κάν' τον να σε ζητάει σαν τρελός με... 3 sexy τρόπους - AllYou.gr

Search

Κάν' τον να σε ζητάει σαν τρελός με... 3 sexy τρόπους

Άσε την Google και άκου τη φίλη σου! 

> SEX ::
06 Νοεμβρίου 2015

Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά sites, forums και έρευνες που κάνουν αναφορά στις σωστές στρατηγικές αποπλάνησης ενός αρσενικού. Αυτά πιθανότατα να φανούν χρήσιμα στην αρχή, ωστόσο δεν θα σε κάνουν guru στον έρωτα. 

Γι αυτό είμαι εγώ εδώ!  Άκου τη φίλη σου και μάθε πως θα τον ξετρελάνεις με τρεις sexy και δοκιμασμένους τρόπους: 

1. Ρώτησέ τον τι είναι αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον όταν φλερτάρατε για πρώτη φορά. Ήταν η στάση του σώματος σου;  Ο τόνος της φωνής σου;  Το βλέμμα σου; Μάθε τι τον εξιτάρει και επένδυσε στο φλερτ μεταξύ σας. 

2. Βάλε τον ρομαντισμό ξανά στο στόχαστρο, δίνοντας έμφαση στο πως ο ίδιος ορίζει την έννοια του όρου κι όχι όπως φαντάζεσαι εσύ μια ρομαντική σκηνή μεταξύ σας. Είναι πολύ πιο εύκολο και θα το ευχαριστηθεί με το παραπάνω. 

3. Slow down... Το πιο πικάντικο σημείο της υπόθεσης. Οι άντρες, βλέπεις, συχνά ή καλύτερα τις περισσότερες φορές παρεξηγούν την ερωτική σου διάθεση που ξεκινά με μερικά παθιασμένα φιλιά και θεωρούν πως είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, στο κρεβάτι φυσικά, που αλλού; Βασάνισε τον με το πάθος σου αλλά κόψε του τη φόρα, όταν απλά θες να απολαύσεις τη στιγμή και όχι να οδηγηθείς στο σεξ. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!