3 κινήσεις που παρατηρούν ΟΛΟΙ οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ - AllYou.gr

Search

3 κινήσεις που παρατηρούν ΟΛΟΙ οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Είσαι έτοιμη να υποστείς το σκανάρισμα;

> SEX ::
12 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη αυθόρμητη αντίδραση μου, όταν αποφάσισα να γράψω γι' αυτό το θέμα ήταν το χαμόγελο, ωστόσο αργότερα άρχισα να αισθάνομαι λίγο άβολα, μιας και έκανα εικόνα εμένα και τον σύντροφό μου σε ερωτικά παιχνίδια, μόνο που πια σκεφτόμουν ότι εκείνος αντί να το απολαμβάνει, παρατηρεί.. και μάλιστα πολύ προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες επάνω μου.

Να είδε τα παχάκια μου; Να φάνηκε η κυτταρίτιδα; Να μου ξέφυγε καμία τρίχα; 

Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Γιατί οι άντρες, που λες, έχουν αλλάξει και έχουν γίνει sex gurus με απαιτήσεις. Τι παρατηρούν; 

1. Η κίνηση σου κατά τη διάρκεια του σεξ μετράει. Ανέλαβε πρωτοβουλία και δείξε του ότι μπορείς και εσύ να... ιππεύσεις με χάρη και στυλ!

2. Η ομιλία σου παίζει για αυτόν σημαντικό ρόλο, προκειμένου να διεγερθεί στο maximum. Μην περιορίζεσαι σε ρομαντικές σκηνές που σε θέλουν αγία και παρθένα, αλλά αποκάλυψέ του την dirty πλευρά που κρύβεις μέσα σου. 

3. Μην του χαλάσεις το όνειρο ως προς τη φωτιά που ανάβει ανάμεσα σας ο τρόπος που ανασαίνεις. Ξεκίνα με ένα παθιασμένο φιλί – βγάλε μια καυτή ανάσα κοντά στα χείλη του- κατευθύνσου με τα χείλη σου κοντά στο αυτί (ερωτογενής ζώνη) και βγάλε μια ακόμα καυτή ανάσα – φίλησε τον ξανά και άμα δεν... σηκώσει ανάστημα, ειδοποίησε με!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!