Skip to main content

SEX

ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη σεξουαλική διαφωνία ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες

Ακούμε στοιχήματα...



Οι άνδρες και οι γυναίκες καταφέρνουν –παραδόξως– να συμφωνήσουν ή τουλάχιστον να καταλήξουν σε συμβιβασμούς σε πολλά θέματα που αφορούν στο σεξ, όπως ποια είναι η ιδανική ώρα της ημέρας να προχωρήσουν σε ερωτικά παιχνίδια ή πόση ώρα πρέπει να διαρκούν τα προκαταρκτικά.

Νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Γκάλοπ αποκαλύπτει όμως ότι συνεχίζει να υπάρχει ένα «καυτό» ζήτημα που κάνει τα δύο φύλα να μην τα βρίσκουν με... τίποτα.

Στόχος της δημοσκόπησης ήταν να εξεταστούν οι απόψεις ανδρών και γυναικών σε θέματα ηθικής στο σεξ, όπως οι προγαμιαίες σχέσεις και η πολυγαμία.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων έδειξαν ότι το μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ των δύο φύλων αφορά στην πορνογραφία, καθώς το 43% των ανδρών δήλωσε πως τη θεωρεί ηθικά αποδεκτή, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν μόλις 25%.

Το χάσμα αυτό έχει παραμείνει σταθερό εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι που υποδεικνύει ότι, αν και οι γυναίκες είναι μεν σήμερα πιο απελευθερωμένες στο σεξ, σε κάποια θέματα-ταμπού παραμένουν αμετακίνητες. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.