Εκτός από ωραίο σώμα, η γυμναστική μπορεί να σου προσφέρει και ΑΥΤΟ - AllYou.gr

Search

Εκτός από ωραίο σώμα, η γυμναστική μπορεί να σου προσφέρει και ΑΥΤΟ

Μία έρευνα που θα σε σοκάρει!

> SEX ::
12 Ιανουαρίου 2016

Mία νέα επιστημονική έρευνα μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό και αλλάζει τελείως τον τρόπο που βλέπουμε την γυμναστική.

Όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη μελέτη, οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση ή ακόμα και τον οργασμό κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ζήτησαν από γυναίκες που γυμνάζονται συστηματικά να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Συνολικά 370 γυναίκες απάντησαν ότι έχουν νιώσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, ενώ 124 από αυτές δήλωσαν ότι έχουν καταφέρει μάλιστα να φτάσουν... σε οργασμό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Δύο στις πέντε δήλωσαν ότι το έχουν νιώσει αυτό τουλάχιστον 10 φορές στη ζωή τους.

Οι πιο ευνοϊκές ασκήσεις για μια τέτοια εμπειρία, σύμφωνα με την έρευνα, φάνηκε να είναι η εκγύμναση των κοιλιακών (51%), τα βάρη ποδιών (26%), η γιόγκα (20%) και το ποδήλατο (16%).

Βέβαια το να σου συμβεί κάτι αντίστοιχο μπορεί να έχει και τα κακά του. Η πλειοψηφία των γυναικών δήλωσε ότι ντράπηκε όταν συνέβη αυτό μπροστά στον κόσμο, ενώ 1 στις 5 ότι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το επίπεδο της ευχαρίστησης και έγινε αντιληπτή από όσους ήταν τριγύρω της. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!