Τα ψέματα του sexting - AllYou.gr

Search

Τα ψέματα του sexting

Εσύ πόσο συχνά ψεύδεσαι;

> SEX ::
18 Ιουλίου 2016

Το sexting είναι καλό πράγμα. Mερικά σέξι μηνύματα με τον σύντροφο σου είναι ικανά να αναζωπυρώσουν το πάθος με τον σύντροφο σου και να σας κάνουν σε χρόνο dt να ανυπομονείτε περισσότερο για την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε. 

Και εκεί που τα ξέραμε όλα αυτά, μία νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα έρχεται να χαλάσει όλη τη μαγεία, αποδεικνύοντας ότι τα μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο που αγαπάμε να ανταλλάσουμε δεν είναι τίποτα περισσότερο από τεράστια ψέματα. 

Η συγκεκριμένη έρευνα αποδεικνύει ότι μία στις δύο φορές που κάποιος έχει στείλει ένα τέτοιο μήνυμα έχει πει ψέματα, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αποστολείς των μηνυμάτων δεν φορούν και δεν κάνουν αυτά που λένε ότι φορούν ή κάνουν.

Τα αποτελέσματα, μάλιστα, έδειξαν ότι οι γυναίκες λένε τα διπλάσια ψέματα από τους άνδρες στα ερωτικά μηνύματά τους.

Οι ειδικοί εξηγούν πως αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί «οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό πολύ συχνότερα από τους άνδρες και γενικότερα είναι πιο πιθανό να προσποιηθούν την έκπληξη ή τον ενθουσιασμό – οι γυναίκες λένε ψέματα για να ευχαριστήσουν τους άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι οι άνδρες».

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!