ΑΥΤΟ είναι το "μυστικό" που θα σου χαρίσει περισσότερους οργασμούς - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το "μυστικό" που θα σου χαρίσει περισσότερους οργασμούς

Φαντάσου το και θα γίνει! 

> SEX ::
26 Ιανουαρίου 2016

Ο οργασμός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Για πολλούς ανθρώπους, όμως, δεν είναι κάτι που έρχεται αρκετά εύκολα.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, υπάρχει ένας βασικός παράγοντας που συχνά δεν λαμβάνεται υπόψη όσο θα έπρεπε από τις γυναίκες, προκειμένου να φτάσουν στην κορύφωση ενός οργασμού.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη δύναμη του μυαλού και των σκέψεων (ή αλλιώς φαντασιώσεων) που συνεισφέρουν στο να... απογειωθεί όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά και ψυχολογικά η γυναίκα, προκειμένου να φτάσει ευκολότερα σε οργασμό.

Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ottawa στην Ιαπωνία και από το πανεπιστήμιο του Louvain στο Βέλγιο.

Οι ερευνητές συνεργάστηκαν ώστε να εξετάσουν τις περιπτώσεις συνολικά 251 γυναικών ηλικίας από 18 έως και 67 ετών, οι οποίες ήταν σεξουαλικά ενεργές (είχαν σεξουαλική επαφή από 2 έως και 90 φορές τον μήνα). Από αυτές, οι 176 υποστήριξαν ότι φτάνουν εύκολα/συνήθως σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή ("οργασμικές" γυναίκες) και οι 75 δήλωσαν ότι αυτό τους συμβαίνει πολύ δύσκολα ("ανοργασμικές" γυναίκες).

Όλες οι συμμετέχουσες συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές που θεωρούν πως παίζουν σημαντικό ρόλο για να φτάσουν σε οργασμό, τόσο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όσο και κατά την αυτοϊκανοποίηση.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τόσο οι "οργασμικές", όσο και οι "ανοργασμικές" γυναίκες δεν είχαν δυσκολία να εστιάσουν την σκέψη τους σε ερωτικές φαντασιώσεις κατά την αυτοϊκανοποίηση, χωρίς να είναι παρόντες εκείνη την ώρα οι σύντροφοί τους. Αυτό τις έκανε να είναι πιο πιθανό να φτάσουν και σε οργασμό.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, οι "ανοργασμικές" γυναίκες εκδήλωσαν δυσκολία να έχουν αντίστοιχες σκέψεις και να εστιάσουν στην καθεαυτή πράξη με τον σύντροφό τους, γεγονός που αυξάνει το άγχος τους και τις δυσκολεύει να φτάσουν σε οργασμό.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Το look που θα σε πείσει να φορέσεις ένα βελούδινο slip φόρεμα

Συνδύασε δύο τάσεις μαζί και δεν θα χάσεις!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι «κρύβει» η λατρεία του για το πλούσιο μπούστο

Η συμπεριφορά των αντρών απέναντι στις γυναίκες κρίνεται από τη διαφορά... στήθους, τονίζουν βρετανοί ερευνητές.
ΣΠΙΤΙ

Το χρώμα του 2017 είναι μια ωδή στις νέες αρχές

Η Pantone κατέληξε και φέτος στην απόχρωση που ταιριάζει στη χρονιά που έρχεται.
DO IT YOURSELF

4 στιλιστικές συνήθειες που καλό είναι να αποφεύγεις

Αν θέλεις να εξελίξεις το στιλ σου, τότε πρέπει να θυσιάσεις τα παρακάτω…
BEAUTY TIPS

3 αναπάντεχοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις ένα φυσικό έλαιο

Βάλε για τα καλά στην ζωή σου ένα φυσικό έλαιο ομορφιάς!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το τρικ που θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

O πιο απλός τρόπος να κερδίσεις πόντους... υγείας.