ΑΥΤΟ είναι το "μυστικό" που θα σου χαρίσει περισσότερους οργασμούς - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το "μυστικό" που θα σου χαρίσει περισσότερους οργασμούς

Φαντάσου το και θα γίνει! 

> SEX ::
26 Ιανουαρίου 2016

Ο οργασμός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Για πολλούς ανθρώπους, όμως, δεν είναι κάτι που έρχεται αρκετά εύκολα.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, υπάρχει ένας βασικός παράγοντας που συχνά δεν λαμβάνεται υπόψη όσο θα έπρεπε από τις γυναίκες, προκειμένου να φτάσουν στην κορύφωση ενός οργασμού.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη δύναμη του μυαλού και των σκέψεων (ή αλλιώς φαντασιώσεων) που συνεισφέρουν στο να... απογειωθεί όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά και ψυχολογικά η γυναίκα, προκειμένου να φτάσει ευκολότερα σε οργασμό.

Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ottawa στην Ιαπωνία και από το πανεπιστήμιο του Louvain στο Βέλγιο.

Οι ερευνητές συνεργάστηκαν ώστε να εξετάσουν τις περιπτώσεις συνολικά 251 γυναικών ηλικίας από 18 έως και 67 ετών, οι οποίες ήταν σεξουαλικά ενεργές (είχαν σεξουαλική επαφή από 2 έως και 90 φορές τον μήνα). Από αυτές, οι 176 υποστήριξαν ότι φτάνουν εύκολα/συνήθως σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή ("οργασμικές" γυναίκες) και οι 75 δήλωσαν ότι αυτό τους συμβαίνει πολύ δύσκολα ("ανοργασμικές" γυναίκες).

Όλες οι συμμετέχουσες συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές που θεωρούν πως παίζουν σημαντικό ρόλο για να φτάσουν σε οργασμό, τόσο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όσο και κατά την αυτοϊκανοποίηση.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τόσο οι "οργασμικές", όσο και οι "ανοργασμικές" γυναίκες δεν είχαν δυσκολία να εστιάσουν την σκέψη τους σε ερωτικές φαντασιώσεις κατά την αυτοϊκανοποίηση, χωρίς να είναι παρόντες εκείνη την ώρα οι σύντροφοί τους. Αυτό τις έκανε να είναι πιο πιθανό να φτάσουν και σε οργασμό.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, οι "ανοργασμικές" γυναίκες εκδήλωσαν δυσκολία να έχουν αντίστοιχες σκέψεις και να εστιάσουν στην καθεαυτή πράξη με τον σύντροφό τους, γεγονός που αυξάνει το άγχος τους και τις δυσκολεύει να φτάσουν σε οργασμό.

Hot αυτή τη στιγμή!

STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!
ΑΣΚΗΣΗ

3 τρόποι να γυμναστείς παρέα με τον καλό σου

Ναι, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά κάνοντας γυμναστική.
FASHION NEWS

O James Franco σκηνοθετεί την Gigi Hadid και το... κάνει σωστά!

Το γνωστό μοντέλο παρουσιάζει την νέα συλλογή της από μπότες, σε συνεργασία με το brand Stuart Weitzman
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

10 φορές που η Heidi Klum πέρασε το Halloween σε άλλο επίπεδο

Μια αναδρομή στις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις, έτσι για να πάρεις έμπνευση.
ΥΓΕΙΑ

Πως να ξεχωρίσεις τη γρίπη από το κρυολόγημα

Μάθε να διαβάσεις σωστά τα σημάδια όταν τα πρώτα αψού κάνουν την εμφάνιση τους.