Skip to main content

SEX

3 μύθοι για το sex που έχουν καταρριφθεί από ΟΛΕΣ τις... έμπειρες γυναίκες

Εσύ ακόμα; 



Στην εφηβεία των κοριτσιών, η θεωρία του σεξ έχει ως εξής: είναι κάτι απαγορευμένο, πρόστυχο και «βρώμικο», που τις κάνει να αναρωτιούνται πως κανείς αισθάνεται απόλαυση από μια ντροπιαστική και χυδαία πράξη. Αυτά τουλάχιστον ίσχυαν κάποια χρόνια πριν. 

Από ότι φαίνεται όμως, οι πρώην... πρωτάρες αναθεωρούν και βλέπουν τη σεξουαλική επαφή με άλλη σκοπιά, αποφασίζοντας παράλληλα να αποκαλύψουν τους μύθους πίσω από αυτήν:

1. Η σωματική κατάσταση και οι ατέλειες, την ώρα της ερωτικής επαφής, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία για τον εραστή σου, ο οποίος θέλει απλά να... το απολαύσει.

2. Το «σκληρό» σεξ, που μπορεί να περιλαμβάνει και χρήση ερωτικών βοηθημάτων ή toys ή να ικανοποιεί απλά τρελές φαντασιώσεις, δε σημαίνει ότι μειώνεις τον παρτενέρ ή αντιστρόφως.

3. Το σεξ που γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη γνωριμία ή την ίδια κιόλας ημέρα δεν αναιρεί την πιθανότητα να κάνεις σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30