2 σημεία που οι γυναίκες ΔΕΝ θέλουν να... βάλεις το χεράκι σου κατά τη διάρκεια του sex - AllYou.gr

Search

2 σημεία που οι γυναίκες ΔΕΝ θέλουν να... βάλεις το χεράκι σου κατά τη διάρκεια του sex

Φίλε μου, μείνε μακριά! 

> SEX ::
04 Φεβρουαρίου 2016

Το καλό σεξ συνδέεται με τον αυθορμητισμό και την επιθυμία για εξερεύνηση του σώματος από τους δύο συντρόφους. Ωστόσο, όταν μιλάμε αγόρια για το σώμα της γυναίκας, εκεί πρέπει να πάρετε πρώτα τη συγκατάθεση της. Όχι βέβαια για όλα τα σημεία του, αλλά ορισμένα κάνουν... τζιζ και καλύτερα να με εμπιστευτείτε, παρά να καταλήξετε με μελανιές!

Σημείο Nο1: Πρωκτός

Το πρωκτικό σεξ είναι για εσάς τους άντρες η απόλυτη ηδονή και ικανοποίηση, για τις περισσότερες γυναίκες όμως είναι μία επίπονη εμπειρία, εκτός κι αν το... ζέσταμα που έχει προηγηθεί αυτού περιλαμβάνει και τα κατάλληλα βοηθήματα, δηλαδή λιπαντικά. Ειδάλλως, ακόμα και το μικρό σας δαχτυλάκι προκαλεί τεράστια δυσφορία και πόνο.  

Σημείο Νο2: Πατούσες

Πολλές γυναίκες συνηθίζουν να φορούν τις κάλτσες τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι ερευνητές λένε πως αυτό μπορεί να τις φέρει πιο κοντά στον οργασμό, καθώς κρατούν την περιοχή θερμή, ενώ -αντίθετα- οι παγωμένες πατούσες τις αποσυντονίζουν. Πριν σκεφτείς, λοιπόν, να τις αφαιρέσεις, δες με άλλη ματιά τα οφέλη τους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!