Η σεξουαλική διάθεση έχει... ημερομηνία λήξης; Αμέ! - AllYou.gr

Search

Η σεξουαλική διάθεση έχει... ημερομηνία λήξης; Αμέ!

Σου αποκαλύπτουμε μετά από πόσο καιρό χάνεται η όρεξη για σεξ.

> SEX ::
11 Φεβρουαρίου 2016
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

Γερμανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το σεξουαλικό ενδιαφέρον της γυναίκας έχει... ημερομηνία λήξης, καθώς από ένα σημείο και μετά η γυναίκα δεν επιζητά συχνά το σεξ με το σύντροφό της. Από την άλλη, το ενδιαφέρον τον ανδρών φαίνεται πως παραμένει αμείωτο, σε μια προσπάθεια να "προστατεύσουν" το ταίρι τους από άλλους άνδρες.

Η σχετική μελέτη αναφέρει πως η ερωτική διάθεση της γυναίκας αρχίζει να μειώνεται όταν αρχίζει να αισθάνεται ασφαλής στη σχέση. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, λιγότερο από το 50% των 30χρονων γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν συχνά σεξ με το σύντροφό τους.

Αντιθέτως, τα στοιχεία δεν έδειξαν να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους άνδρες, καθώς η ερωτική τους διάθεση παρέμεινε ανεπηρέαστη άσχετα με τη διάρκεια της σχέσης.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου το 60% των γυναικών αναζητούσε συχνά το σεξ στην αρχή της σχέσης, όμως μετά από τέσσερα χρόνια το ποσοστό αυτό φάνηκε να πέφτει κάτω από το 50%.

Για τους άνδρες, το 60-80% των ανδρών φάνηκε να επιζητά σταθερά το συχνό σεξ, καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!