Skip to main content

SEX

Αυτή είναι η ΠΙΟ... ξενερωτική αντρική συμπεριφορά στο σεξ

Take notes αγόρια!



Λοιπόν, φίλε μου, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά. Όχι, δεν θα αναλύσουμε την ποιότητα της σχέσης σου. Όχι, δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω πως πρέπει να το πάρεις επιτέλους το κορίτσι και να επισημοποιηθεί ο δεσμός σας. Ούτε θα σε ρωτήσω πως και αν φαντάζεσαι το κοινό σας μέλλον. 

ΑΛΛΑ θα σου κάνω μία και μόνο βασική ερώτηση: Πόση σημασία έχει για σένα η σεξουαλική ικανοποίηση της συντρόφου σου; Η ερωτική επαφή είναι για σένα ένας τρόπος να έρθετε κοντά και να το απολαύσετε εξίσου, ή ενδιαφέρεσαι μόνο για την δική σου κορύφωση;  

Αν η απάντηση σου είναι το δεύτερο, σου έχω άσχημα νέα!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον εγωισμό ενός άντρα κατά τη σεξουαλική επαφή. Μάλιστα, είναι πανεύκολο για μια γυναίκα να καταλάβει αμέσως αν ο παρτνέρ της ενδιαφέρεται για τις ανάγκες της–συναισθηματικές και σωματικές– ή μόνο για τη δική του απόλαυση και ηδονή. Από τον τρόπο που θα της απαντήσει όταν του ζητήσει να σταματήσει αυτό που την ενοχλεί ή από το αν θα ασχοληθεί για ελάχιστα δευτερόλεπτα με ό,τι εκείνη απολαμβάνει. 

Αν, λοιπόν, φίλε μου, δεν γνωρίζεις ήδη ότι το καλύτερο σεξ επιτυγχάνεται όταν και οι δύο σύντροφοι προσπαθούν ενεργά να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να φτάσει στην κορύφωση και την απόλαυση, τότε μάλλον αντιμετωπίζεις ένα προβληματάκι. Η εγωιστική συμπεριφορά κατά  τη διάρκεια του σεξ συναντάται μόνο στους εφήβους που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωμένη ιδέα γι' αυτό ή σε αυτήν την κατηγορία αντρών που κακοχαρακτηρίζονται από τις γυναίκες και καμία δεν ονειρεύεται να της τύχει ένας τέτοιος.

Για να βελτιώσετε και οι δυο τους οργασμούς σας, κάνε τη διαφορά και ρώτησε για τα γούστα της, δέξου όμως και την κριτική της. 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου