6 λόγοι που δεν τον... αφήνουν να φτάσει σε οργασμό - AllYou.gr

Search

6 λόγοι που δεν τον... αφήνουν να φτάσει σε οργασμό

Δεν φταίει (απαραίτητα) η πρώην του!

> SEX ::
11 Ιουνίου 2016

Κολλάς μαζί του με την πρώτη ματιά και τον σκέφτεσαι όλη μέρα, μέχρι... που φτάνετε στο κρεβάτι και, απλά, διαπιστώνεις ότι δεν μπορεί να "λειτουργήσει". Μεγάλη απογοήτευση, αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Τι μπορεί να φταίει; Απαντούν ο ουρολόγος Χάρι Φις και η σεξοθεραπεύτρια Μπράντι Ένγκλερ:

1. Ίσως αυνανίζεται πολύ συχνά. Αν έχει εκσπερματίσει ήδη δύο φορές μόνος του μέσα στην ημέρα, μπορεί να δυσκολεύεται να το κάνει και μια τρίτη, έστω κι αν είναι μαζί σου. 

2. Ίσως βλέπει υπερβολικά πολύ πορνό. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη κι αν δεν αυνανίζεται, έχει συνηθίσει να ερεθίζεται με σκληροπυρηνικές εικόνες σεξ που εναλλάσσονται πολύ γρήγορα.

3. Ίσως ακολουθεί μια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Ορισμένα φάρμακα, π.χ. αντικαταθλιπτικά ή αντιυπερτασικά, έχουν παρενέργειες που επηρεάζουν την ερωτική ζωή του ασθενή.

4. Ίσως έχει πιει πολύ. Λίγο αλκοόλ ρίχνει τις αναστολές, Πολύ αλκοόλ λειτουργεί ανασταλτικά στο σεξ.

5. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ορμονικές διαταραχές και καρδιαγγειακές παθήσεις είναι μόνο μερικοί από τους σαμποτέρ της ερωτικής διάθεσης.

6. Ίσως συμβαίνει κάτι άλλο... Μπορεί να είναι υπερβολικά αγχωμένος γιατί τον μπλόκαρες με την ομορφιά σου ή, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, δεν αποκλείεται να παραμένει κολλημένος με την πρώην.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!