ΟΛΑ όσα θέλει μια γυναίκα να γνωρίζεις για εκείνη πριν... σε ρίξει στο κρεβάτι της - AllYou.gr

Search

ΟΛΑ όσα θέλει μια γυναίκα να γνωρίζεις για εκείνη πριν... σε ρίξει στο κρεβάτι της

Αγόρια, σκονάκι!

> SEX ::
12 Φεβρουαρίου 2016

Ας είμαστε ειλικρινείς. Κάθε άντρας επιθυμεί να είναι το απόλυτο αρσενικό στο κρεβάτι. Κι αν ποτέ ρωτήσει τη σύντροφό του πώς της φάνηκε η ερωτική τους περιπέτεια, το μόνο που περιμένει να ακούσει είναι μια λέξη: τέλεια.

Το θέμα είναι ότι, ενώ ένας άντρας έχει την απόλυτη ικανοποίηση ως στόχο, δε διαθέτει τον τρόπο για να οδηγήσει τη γυναίκα ως εκεί, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αποτυγχάνει. Δεν έχει χάρτη ή gps σώματος, δε διαβάζει τη σκέψη της, δεν ξέρει που να επικεντρωθεί.

Για αυτό κι εγώ τόλμησα και ρώτησα: Τι θέλει να γνωρίζεις για εκείνη πριν πέσετε στο κρεβάτι; 

1. Αν θες πραγματικά να ικανοποιήσεις μια γυναίκα, κινήσου από την κορυφή προς τα άκρα. Το μυαλό είναι για αυτήν το πιο πολύτιμο όργανο στο σεξ. Η πράξη πρέπει να ξεκινάει από εκεί.

2.  Slooooow down. Η υπομονή είναι αρετή και απαραίτητη στην περίπτωση της σεξουαλικής επαφής, προκειμένου να το απολαύσει εκείνη. Από το πώς θα τη γδύσεις μέχρι και το πώς θα διεισδύσεις, φρόντισε να επιμηκύνεις χρονικά την περιπέτεια. 

3. Wetter is Better και ιδιαίτερα για τη γυναίκα που βιώνει ορμονικές διαταραχές ή δεν παράγει από τη φύση της την ιδανική ποσότητα υγρών. Ποια είναι η λύση; Λιπαντικό!

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!