7 λάθη που -πιθανότατα- κάνεις όταν προσπαθείς να γίνεις σέξι - AllYou.gr

Search

7 λάθη που -πιθανότατα- κάνεις όταν προσπαθείς να γίνεις σέξι

Έτσι δεν τον ανάβεις, τον απωθείς.

> SEX ::
15 Μαρτίου 2016

1. Βάφεσαι υπερβολικά. Μπορεί λίγο ρουζ ή ένα κόκκινο κραγιόν να σε κάνουν να δείχνεις πιο ελκυστική, όμως αν το αποτέλεσμα θυμίζει τον Τζόκερ θα τον κάνεις να φύγει τρέχοντας. 

2. Προγραμματίζεις το σεξ. Πονηρά υπονοούμενα τον τρελαίνουν, αλλά δηλώσεις τύπου "Απόψε μετά τη γιόγκα θα γίνω δική σου" αφαιρούν το στοιχείο της έκπληξης από το σεξ, σαμποτάροντας την ανυπομονησία του. Αν θέλεις, λοιπόν, να τον βάλεις σε ανάλογο mood, στείλε ένα πιο ασαφές sms όπως "απόψε μην κανονίσεις κάτι άλλο".

3. Κλείνεις τα φώτα. Υπάρχει σοβαρός λόγος που οι άντρες απολαμβάνουν τις ταινίες σε high definition: είναι οπτικοί τύποι. Αν, λοιπόν, κατεβάσεις το διακόπτη, του στερείς ερεθίσματα που τον ανάβουν και ίσως δείχνεις ανασφαλής για την εμφάνισή σου, πράγμα που επίσης τον ξενερώνει.

4. Γρατζουνάς την πλάτη του με τα νύχια σου. Στις Χολιγουντιανές ταινίες φαίνεται αισθησιακό, στην αληθινή ζωή είναι ενοχλητικό. Αν θέλεις να γίνεις πιο εκφραστική, χωρίς όμως να τον κάνεις να νιώθει ότι έχει σχέση με τον Ψαλιδοχέρη, σφίξε τον με μεγαλύτερο πάθος τις στιγμές που κάνει πράγματα που σε τρελαίνουν, αλλά απόφυγε να τον γεμίσεις με χαρακιές.

5. Προσποιείσαι οργασμό. Σύμφωνοι, δεν είναι ό,τι καλύτερο για το "εγώ" του να νιώσει πως δεν σε ικανοποίησε. Είναι, όμως, ακόμη χειρότερο να προσποιηθείς ότι σε ικανοποίησε, γιατί πιθανότατα θα καταλάβει ότι παίζεις θέατρο, ακόμη κι αν δεν το δείξει.

6. Μεθάς. Ένα ποτηράκι κρασί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις αναστολές, όμως αν πιεις όλο το Βόσπορο δεν θα μπορείς να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου, μπλέκοντας και τους δυο σας σε αμήχανες -ίσως ακόμη και ντροπιαστικές- καταστάσεις.

7. Duck face. Δικαιολογείται μόνο αν είσαι ντίβα της δεκαετίας του '60... Είσαι; Ακολούθησε το allyou στο Instagram!