Πόσο αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξ; - AllYou.gr

Search

Πόσο αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξ;

Τα αποτελέσματα νέας έρευνας θα σε σοκάρουν...

> SEX ::
25 Φεβρουαρίου 2016

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αντοχές, όταν πρόκειται για την αποχή από το σεξ. Μία νέα έρευνα από τη Γερμανία, η οποία έγινε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών, επιχειρεί να δώσει απάντηση ως προς το πόσο καιρό μπορεί να περάσει άνετα μία γυναίκα χωρίς σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 58% των γυναικών δήλωσε ότι καταπιέζεται και μόνο στην ιδέα του να μην κάνει τακτικά σεξ, ενώ το υπόλοιπο 42% υποστηρίζει ότι είναι σε θέση να απέχει από την σεξουαλική επαφή για πολύ καιρό, αν πιστεύει για κάποιο λόγο ότι είναι για καλό.

Παράλληλα, το 33% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει χωρίς να κάνει σεξ ξεπερνάει τα 2 χρόνια, ενώ το  41% απάντησε ότι η αποχή από το σεξ έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο. Tέλος το 27% απάντησε ότι έχει μείνει χωρίς σεξουαλική επαφή μέχρι και έξι μήνες.

Όσο αναφορά στο ερώτημα, πόσο τελικά αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, μετά από τρεις μήνες αποχής από το σεξ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και επιθετική εριστική συμπεριφορά, η οποία επιδεινώνεται μετά το 6μηνο.

Hot αυτή τη στιγμή!

BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...
SEX

Γιατί εκείνος μπορεί να κάνει σεξ μετά από το τσακωμό;

Νέα αμερικανική έρευνα εξηγεί γιατί η ερωτική διάθεσή του συντρόφου σου δεν κλωνίζεται από κανένα –μικρό ή μεγάλο– καβγά.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

9 φορές που θέλαμε να είχαμε τα μαλλιά της Emma Stone

Η γνωστή ηθοποιός ανεβάζει τον πήχη κάθε φορά που περπατάει στο κόκκινο χαλί!
ΠΑΙΔΙ

Μια ξεχωριστή φιλία αφιερωμένη στα υιοθετημένα παιδιά

Ο Buddy και ο Reagan, ποζάρουν υπέροχα για καλό σκοπό.
ΕΓΩ

Να γιατί ήρθε η ώρα να μάθεις να μιλάς ισπανικά

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι οι ξένες γλώσσες έχουν ευεργετική επίδραση και στην προσοχή μας.