Πόσο αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξ; - AllYou.gr

Search

Πόσο αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξ;

Τα αποτελέσματα νέας έρευνας θα σε σοκάρουν...

> SEX ::
25 Φεβρουαρίου 2016

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αντοχές, όταν πρόκειται για την αποχή από το σεξ. Μία νέα έρευνα από τη Γερμανία, η οποία έγινε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών, επιχειρεί να δώσει απάντηση ως προς το πόσο καιρό μπορεί να περάσει άνετα μία γυναίκα χωρίς σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 58% των γυναικών δήλωσε ότι καταπιέζεται και μόνο στην ιδέα του να μην κάνει τακτικά σεξ, ενώ το υπόλοιπο 42% υποστηρίζει ότι είναι σε θέση να απέχει από την σεξουαλική επαφή για πολύ καιρό, αν πιστεύει για κάποιο λόγο ότι είναι για καλό.

Παράλληλα, το 33% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει χωρίς να κάνει σεξ ξεπερνάει τα 2 χρόνια, ενώ το  41% απάντησε ότι η αποχή από το σεξ έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο. Tέλος το 27% απάντησε ότι έχει μείνει χωρίς σεξουαλική επαφή μέχρι και έξι μήνες.

Όσο αναφορά στο ερώτημα, πόσο τελικά αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, μετά από τρεις μήνες αποχής από το σεξ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και επιθετική εριστική συμπεριφορά, η οποία επιδεινώνεται μετά το 6μηνο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!