Αγόρια, ΑΥΤΟ είναι το σημείο που πρέπει να μας αγγίζετε κατά τη διάρκεια του sex - AllYou.gr

Search

Αγόρια, ΑΥΤΟ είναι το σημείο που πρέπει να μας αγγίζετε κατά τη διάρκεια του sex

Θα μας... σηκωθεί η τρίχα! 

> SEX ::
02 Μαρτίου 2016

Πριν λίγο καιρό, σου είχα γράψει για τα σημεία εκείνα στο σώμα της γυναίκας που θεωρούνται άκρως απαγορευμένη ζώνη για να αγγίξεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτή τη φορά, θα κάνω ακριβώς το αντίθετο. Θα σου μιλήσω, δηλαδή, ανοιχτά για το νούμερο 1 σημείο του γυναικείου σώματος που είναι αναπάντεχα ερεθιστικό και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Αν, λοιπόν, έχεις ονειρευτεί το πιο καυτό, το πιο ξεχωριστό σεξ με τη σύντροφό σου, αλλά δεν ξέρεις το δρόμο για τη δόξα, ακολούθησε την παρακάτω συμβουλή

Όπως ακριβώς θαυμάζεις το μήκος των μαλλιών της, με τον ίδιο ενθουσιασμό σε προτρέπω να συμπεριφερθείς στην... κόμη της ΚΑΙ κατά τη σεξουαλική επαφή. Πόσες χιλιάδες τρίχες θα βρεις στο κεφάλι της; Σίγουρα ο αριθμός ξεπερνά τις 100.000, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο έγκειται στο γεγονός ότι κάθε μία από αυτές "συνδέεται" με υπερευαίσθητους μυς, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τις αγγίζει κανείς, η γυναίκα να ερεθίζεται.

Ο κανόνας του smooth and slow είναι χρυσός και σε αυτήν την περίπτωση. Πριν βιαστεις να της τα τραβήξεις δυνατά, παρασυρόμενος από την ένταση και το πάθος του σεξ, άγγιξε ένα τμήμα από τα μαλλιά της απαλά και αισθησιακά για να προκαλέσεις αυτήν την περίεργα διεγερτική ανατριχίλα και το μούδιασμα. Τα υπόλοιπα έρχονται! Ακολούθησε το allyou στο Instagram!