Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Πόσοι ενδίδουν τελικά; - AllYou.gr

Search

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Πόσοι ενδίδουν τελικά;

Η επιστήμη έχει νούμερα...

> SEX ::
13 Ιουλίου 2016

Πρώτο ραντεβού. Η απολύτη στιγμή του άγχους και της αμηχανίας. Είναι η περίπτωση εκείνη που ξοδεύουμε άπειρη ώρα στο τηλέφωνο με την κολλητή μας (και πριν και μετά) και ακόμη περισσότερη ενέργεια, προκειμένου να ερμηνεύσουμε τα μηνύματα που μας στέλνει - γραπτά και μη.

Ένα από τα αιώνια ερωτήματα των πρώτων ραντεβού, λοιπόν, είναι το αν επιτρέπεται ή όχι να ενδώσεις στο σεξ με κάποιον που γνωρίζεις ελάχιστα. Τώρα ο επιστήμονες έρχονται να απαντήσουν στην ερώτηση, πόσο ποσοστό γυναικών τελικά λέει «ναι».

Σύμφωνα με νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας και η οποία καλύπτει διάστημα 10 ετών, από το 2005 μέχρι το 2015, αποδεικνύει ότι οι συνήθειες των νέων ανθρώπων έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, σε ότι έχει να κάνει με το σεξ στο πρώτο ραντεβού και όχι μόνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα, στην ερώτηση για το αν θα σκέφτονταν σοβαρά το σεξ στο πρώτο ραντεβού, μόλις το 25% των γυναικών απάντησε «ναι» το 2015, σε σχέση με το 48% που είχε απαντήσει θετικά το 2005.

Από την άλλη, όσον αφορά στο casual σεξ και τη σταθερή σχέση, το ποσοστό αυτών που προτιμούν το booty call σε σχέση με τη σταθερότητα, είναι μόλις 39%, ενώ το 2005 το ίδιο ποσοστό ήταν 50%.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!