Έχουν και τα one night stand τα πλεονεκτήματά τους... - AllYou.gr

Search

Έχουν και τα one night stand τα πλεονεκτήματά τους...

Οι ειδικοί μάς ενθαρρύνουν!

> SEX ::
18 Μαρτίου 2016

Μία νέα διαπίστωση από την Αμερική έρχεται να καταρρίψει το στερεότυπο που είχαμε μέχρι τώρα στο μυαλό μας για τις εφήμερες σχέσεις. 

Σύμφωνα με επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, οι περιστασιακές σχέσεις και τα one night stands όχι μόνο δεν αποξενώνουν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτές, αλλά -υπό τις κατάλληλες συνθήκες- είναι σε θέση να φέρουν ένα ζευγάρι πιο κοντά.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το εφήμερο σεξ έχει... κρυφά πλεονεκτήματα, αφού τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ένας σημαντικός αριθμός ζευγαριών που κατέληξαν σε γάμο είχαν στο παρελθόν περιστασιακή σχέση.

Η έρευνα βασίστηκε σε δεδομένα που αφορούσαν σε περισσότερους από 1.000 ενήλικες, ηλικίας 18 έως 34 ετών. Τα στοιχεία κάλυπταν περίοδο πέντε ετών και κατά το διάστημα αυτό 418 άτομα παντρεύτηκαν.

Το 32% των συμμετεχόντων που παντρεύτηκε την τελευταία πενταετία δήλωσε πως αρχικά η σχέση με το σύζυγο ή τη σύζυγο δεν ήταν σοβαρή.

Όσον αφορά στην ποιότητα του γάμου, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι ήταν χαμηλότερη για το 42% αυτών των ζευγαριών, σε σύγκριση με το 36% των περιπτώσεων όπου το περιστασιακό σεξ οδήγησε σε έναν ευτυχισμένο γάμο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!