Skip to main content

SEX

ΑΥΤΟ είναι το μυστικό των γυναικών που μπορούν... ξανά και ξανά

Χρήσιμο tip για κορίτσια που «δυσκολεύονται».



Όχι, δεν έχουμε όλες τον οργασμό στο τσεπάκι μας. Αυτό είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό, είναι το τι μπορείς να κάνεις αν πανικοβάλλεσαι και μόνο στην ιδέα του να προσπαθήσεις να έρθεις σε οργασμό δεύτερη φορά συνεχόμενα, γιατί ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν θα τα καταφέρεις.

Μην τρελαίνεσαι, λοιπόν. Υπάρχει λύση! Πολύ απλά γιατί τα κορίτσια που έχουν κάτι περισσότερο από εύκολους τους οργασμούς (βλ. ξανά και ξανά) διαθέτουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Που δεν είναι άλλο από την καλή χρήση του σώματος τους.

Το κόλπο, με λίγα λόγια, είναι να κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου να αλλάζεις τον ρυθμό και τις κινήσεις σου. Εφόσον, λοιπόν, προέρχεσαι από ένα grand finale θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι πολύ πιο αργές και νωχελικές, μιας και σύμφωνα με ειδικούς, κατά τη διάρκεια του γυναικείου οργασμού η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, με αποτέλεσμα τα γεννητικά σου όργανα να γίνονται πολύ πιο ευαίσθητα. Αυτό σημαίνει, ότι αν συνεχίσεις με την ίδια συχνότητα και την ίδια ένταση, υπάρχει πιθανότητα να νιώσεις μέχρι και πόνο.

Γι' αυτό, λοιπόν, το 53% των γυναικών που καταφέρνουν να πετυχαίνουν πολλαπλούς οργασμούς, μεταχειρίζονται το ίδιο τους το σώμα με εντελώς διαφορετικό τρόπο από την πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου