ΑΥΤΗ είναι η σεξουαλική συνήθειά μας που όλες οι γυναίκες ντρεπόμαστε να παραδεχθούμε - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΗ είναι η σεξουαλική συνήθειά μας που όλες οι γυναίκες ντρεπόμαστε να παραδεχθούμε

Κι όμως, το κάνουμε...

> SEX ::
14 Απριλίου 2016

Μία νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει κάτι που μάλλον ξέραμε, αλλά δε νιώθαμε και τόσο άνετα να παραδεχθούμε. Ότι, δηλαδή, οι σεξουαλικές προτιμήσεις και συνήθειες ανδρών και γυναικών δεν διαφέρουν τόσο όσο ίσως θέλαμε να πιστεύουμε.

Σίγουρα υπάρχουν ορισμένα θέματα ταμπού, με τα οποία το γυναικείο φύλλο δεν είναι ακόμα επαρκώς εξοικειωμένο, όμως η νέα αυτή μελέτη έρχεται να αποδείξει ότι -στην πράξη- τα γούστα μας με εκείνα των ανδρών πλησιάζουν όλο και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου.

Η έρευνα, που διεξήχθη στις ΗΠΑ, ανάμεσα σε 1000 άντρες και γυναίκες, αποκάλυψε μία κρυφή συνήθεια που έχει το 59% των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά συνήθως δεν παραδέχεται. 

Κορίτσια, όσο κι αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, η πλειοψηφία των γυναικών δήλωσε ότι αρέσκεται να βλέπει πορνό την ώρα που κάνει σεξ, και μάλιστα να... αντιγράφει και όσα βλέπει.

Μάλιστα, όσο οι ηλικίες μικραίνουν, τόσο αυξάνεται το ποσοστό.

Πράγμα που μόνο κάτι μπορεί να σημαίνει: Οι γυναίκες πια ξέρουν τι θέλουν στο κρεβάτι και δε ντρέπονται να το ζητήσουν με κάθε τρόπο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!