ΑΥΤΟ είναι το Νο1 πράγμα που ξενερώνει τους άντρες στο κρεβάτι - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το Νο1 πράγμα που ξενερώνει τους άντρες στο κρεβάτι

Σταμάτησε το, ΤΩΡΑ!

> SEX ::
22 Απριλίου 2016

Νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις το ταλέντο να ξενερώνεις με έναν άντρα όταν εκείνος παίζει με το κινητό του στο ραντεβού, δεν σε προσέχει όταν του μιλάς, ξεχνάει να κατεβάσει το καπάκι της τουαλέτας ή φοράει τις κάλτσες του στην ώρα του σεξ; Σου έχουμε νέα. Υπάρχουν μικρά, τόσα δα πραγματάκια που μπορούν να ξενερώσουν, αν όχι περισσότερο, εξίσου έναν άντρα μαζί σου.

Μία νέα έρευνα επιχειρεί, λοιπόν, να δώσει απάντηση στο παντοτινό ερώτημα των γυναικών: τι είναι αυτό που ξενερώνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έναν άντρα στο κρεβάτι; Έτσι για να ξέρουμε να μην το ξανακάνουμε.

Κορίτσια αντίθετα με αυτό που θα περιμένατε, οι άντρες δεν ξενερώνουν τόσο με τις γυναίκες που δεν παίρνουν ποτέ (μα ποτέ) πρωτοβουλία ή με εκείνες που προσποιούνται οργασμό, όσο με τις γυναίκες που αγαπούν να τους... δαγκώνουν όπου βρουν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ναι, καλά διάβασες. Οι άντρες δηλώνουν ότι οι δαγκωματιές στον λαιμό, τα αυτιά, το πρόσωπο και οπουδήποτε αλλού, μπορούν να γίνουν αρκετά επίπονες και να τους ρίξουν κατακόρυφα την ερωτική διάθεση.

Γι΄αυτόν τον λόγο, την επόμενη φορά που θα ξυπνήσει το ζώο μέσα σου, συγκρατήσου και κράτα τα δοντάκια σου μακριά από το δέρμα του...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!