Θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή; Κάνε check in, ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

Θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή; Κάνε check in, ΤΩΡΑ

Οι ειδικοί σού εξηγούν γιατί πρέπει να προτιμήσεις το ξενοδοχείο...

> SEX ::
27 Απριλίου 2016

Είναι λογικό ότι, από ένα σημείο και μετά, το σεξ σε ένα ζευγάρι δεν είναι το ίδιο. Όχι μόνο γιατί έχει πια επέλθει η φθορά του χρόνου και η συνήθεια, αλλά κυρίως γιατί το άγχος της καθημερινότητας και τα πιεσμένα ωράρια δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για απoλαύσεις τόσο πολύ τον χρόνο στην κρεβατοκάμαρα με τον σύντροφο σου μετά τα μεσάνυχτα. 

Kι όμως, υπάρχει τρόπος να ανανεωθείς. Αρκεί να κάνεις τώρα shut down από τον υπολογιστή σου και να κατευθυνθείς μαζί του σε ένα ...ξενοδοχείο.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ειδικούς, το σεξ σε ξενοδοχείο είναι μακράν καλύτερο από αυτό της κρεβατοκάμαρας για λόγους προφανείς: «Το ξενοδοχείο συμβολίζει το διαφορετικό, το διάλειμμα από την καθημερινότητα και τα συνηθισμένα», εξηγούν.

Και όλο αυτό, φυσικά, έχει και μία άκρως επιστημονική, βιολογική εξήγηση. Η αίσθηση του διαφορετικού έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα ντοπαμίνης στο σώμα, η οποία με τη σειρά της παίζει βασικό ρόλο στην ερωτική επιθυμία.

Και αν το σκεφτείς, είναι εντελώς λογικό ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον που δεν γνωρίζεις να σε βοηθάει πιο εύκολα να απελευθερώσεις τα πιο άγρια ένστικτα σου, με αποτέλεσμα το σεξ να είναι πολύ καλύτερο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!